LG DC12RQ Klíma, hűtő-fűtő, 3,5 kW, A++/A++

416 560 Ft

A++
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés


Leírás

A legfontosabb adatok:

  • Inverteres kompresszor
  • Energiatakarékosság
  • Gyorsabb hűtés

Termékelőnyök:

Bárhonnan vezérelhető és irányítható

Az LG ThinQ™ alkalmazás segítségével oly módon kapcsolódhat egyszerűen légkondicionálójához, ahogy azelőtt soha. Légkondicionálóját egyszerűen, egy gomb megérintésével indíthatja el.

DUAL Inverter Compressor™, 10 év garanciával

Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás és olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.

Gyors hűtés és energiatakarékosság

Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™

A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel

Az LG DELUXE légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomonkövethető az energiahasználat.

Alacsony zajszint

Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

Aktív energiaszabályzás

Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg

Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Gyors és egyszerű telepítés

Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

További információk

Márka

Lg

Modell

DC12RQ

Hűtő teljesítmény

3,5

Fűtő teljesítmény

4

Javasolt m2

25-45

Energiaosztály – hűtés/fűtés

A++ / A++

SEER

7,60

SCOP

4,6

Max. zajszint kültéri/beltéri(dB)

49/45

Ventillátorfokozatok

6

Szín

Fehér

Készülék kijelző

Rejtett LED

Szűrés

3M szűrő, Vírus+allergén

Belt. méretek(maxszéxmé,mm)

308 x 837 x 189

Kült. méretek (maxszéxmé,mm)

545 x 770 x 288

Súly- beltéri (kg)

9,1

Súly- kültéri (kg)

34,1

Garanciaidő

5 év (10 év a kompresszorra)

Extrák

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!