-6%

Gorenje R6192LX Szabadonálló kabinet hűtő, 185 cm magas

164 900 Ft 154 900 Ft

E
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


Leírás

Termékelőnyök:

AdaptTech hűtés technológia

Egy hűtőszekrény, amely felismeri a szokásainkat
Ezt az intelligens rendszert arra terveztük, hogy használatának jellegétől függetlenül optimális hőmérsékletet tartson fent a készülékben.
Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, meleg levegőhullám zavarja
meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech hűtés egy korszerű érzékelő-technológia, amely „figyelemmel követi” a felhasználó szokásait 7 napon keresztül és naponta jegyzi az ajtónyitás gyakoriságát és időpontjait. Ezután a hűtőszekrény a felhasználó szokásaihoz igazítja működését, és 1-2 °C-kal csökkenti a hőmérsékletet a “megjósolt” gyakori ajtónyitás előtti napszakban. Ennek eredményeképpen az élelmiszerek frissek és vitaminokban gazdagok maradnak.

IONGENERÁCIÓ

Az ION generációs kombinált hűtő-fagyasztó szekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik mind anyagminőségben, diszkréten tervezett designban, kitűnő minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor szándékosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ennek az egész készülékben történő tökéletes keringtetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki – az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alap modelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítés a piacon. Egy rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi a felhasználónak a legutolsó bő egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásait és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében.

Eredeti inox

A rozsdamentes acél összes előnyével

További információk

Márka

Gorenje

Modell

R6192LX

Szín

Fémes szürke

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

114

Klímaosztály

SN-N-ST-T

Zajszint (dB)

38

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

368

Vezérlés

Ajtó

Megfordítható

Ajtóriasztás

Vészjelzés nyitott ajtó esetén

Hűtő polcok

7 üveg

Rekesz

CrispZone zöldségtartó rekesz páratartalom szabályozással, CrispZone: zöldségtartó rekesz, FreshZone frissen tartó rekesz

Világítás

LED csík a hűtőrész plafonján

Nettó súly (kg)

62

Magasság (mm)

1850

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

640

Kiegészítő

Üvegtartó rács

Garanciaidő

3 év

Extrák

3 db függőlegesen csúsztatható SimpleSlide ajtópolc, Gyorshűtés, Hőmérséklet kijelzés: Digitális hőmérséklet kijelzés (normáltér), Slot-in: 60 cm széles helyre is behelyezhető a készülék, Vaj és sajttartó száma: 1 db MultiBox többfunkciós tárolódoboz

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató