-9%

Gorenje NRM918FVX Négyajtós hűtőszekrény NoFrost Plus

649 900 Ft

F
Elérhetőség: Csak 1 db maradt készleten - szállítás várhatóan 1-3 munkanap
Frissítés

    • 20990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Termékelőnyök:

_products/features/icon - NoFrost Plus technológia

NoFrost Plus technológia

Nincs több fárasztó leolvasztás!
Az egyik legjobb hűtési rendszer a piacon, amit a készülék fagyasztójába építettünk, mivel egyszerre szünteti meg a jegesedést a fagyasztóban, tartja alacsonyan annak energiafogyasztását, miközben ideális mikroklímát alakít ki a normáltérben a friss élelmiszerek számára. Az ionizált levegő keringtetése megakadályozza az ételek kiszáradását és megőrzi vitamin- és ásványi anyag tartalmukat.
_products/features/icon - FastFreeze gyorsfagyasztás

FastFreeze gyorsfagyasztás

Így kell az ételeket gyorsan “jégre tenni”
Nagy mennyiségű élelmiszert szeretnél lefagyasztani? A FastFreeze funkció -24 ° C-on fagyasztja meg az ételt, hogy az megőrizze az ásványi anyag tartalmát és az ételek eredeti minőségét. Körülbelül 26 óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztó rekesz hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.
_products/features/icon - SuperCool funkció

SuperCool funkció

Heti nagy bevásárlások utáni gyors hűtés
Az intenzív hűtési funkció ideális az élelmiszer gyors lehűtésére nagyobb vásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol és a hűtőszekrény hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.

Páratartalom-szabályozás

Mintha a kertben szedted volna
A szabályozható páratartalom opcióval rendelkező CrispZone rekesz az egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldségtároló rekesz a piacon: Arra terveztük, hogy az élelmiszereidet frissen tudd tartani alacsony hőmérsékleten és az adott élelmiszereknek éppen megfelelő páratartalom biztosításával.

Inverteres kompresszor

Állandó teljesítmény, csendes működés és hosszabb élettartam
Az inverteres kompresszorok csendesebbek, tartósabbak és kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy hagyományos kompresszor. Jobban és gyorsabban alkalmazkodnak a hűtőszekrény belső hőmérsékletében (például a gyakori ajtónyitásos időszakokban) bekövetkező változásokhoz, ami összhatását tekintve kevesebb hőmérsékletingadozást és jobb tárolási feltételeket jelent az ételek számára.

KitchenFit dizájn

Elegáns és kifinomult megjelenés
A konyhapultnak megfelelő mélység kialakításával ez a hűtőszekrény elegánsan illeszkedik a konyhába, miközben extra nagy tárolókapacitást kínál.

LedLight világítás

Látványos és hatékony fényár
A hűtőszekrények LED-es fénye kiváló és nagyon hatékony megvilágítást biztosít, mivel sokkal hosszabb az élettartama és lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók.

MultiFlow 360° levegőkeringtetés

Ideális mikroklíma minden polcon
A MultiFlow 360°-os levegőkeringtetés rendszer egyenletesen osztja el a levegőt a hűtőszekrényben, hogy biztosítsa az optimális levegőáramlást és az azonos hőmérsékletet minden polcok, ezzel az ételek legjobb tárolási körülményeit.

NoFrost Plus hűtési rendszer

Nincs több fárasztó leolvasztás
Az egyik legkorszerűbb, a mélyhűtő egységbe szerelt hűtő-fagyasztó rendszer, amely megakadályozza a jég és a dér felhalmozódását. Ennek eredményeként nem kell leolvasztanod a fagyasztó belső részét és a készülék tárolási kapacitása is hatékonyabban kihasználható. A csomagolások vagy a fagyasztott élelmiszerek nem tapadnak egymáshoz, miközben a fagyasztó egészét tisztán és áttekinthetően tartja.

SensoTech

LED-kijelzős modern vezérlőegység
A nagyméretű és áttekinthetően felépített megjelenésű LED-kijelző lehetővé teszi a hőmérsékleti beállítások azonnali módosítását. Az olyan funkciók, mint a FastFreeze és a HolidayMode, egyszerű érintéssel bekapcsolhatók. Hirtelen hőmérséklet-emelkedés esetén a beépített riasztó rendszer azonnal figyelmeztet.

Szupercsendes működés

Alacsony zajszint
A hűtőszekrény olyan zajszint mellett működik, amely olyan csendes, mint két ember suttogó beszélgetése. Ez az eredmény a hűtési rendszer kiváló szigetelésének és más innovatív megoldásainak az eredménye.

TwistIce jégkockakészítő

Jég kéznél, amikor csak szükséged van rá
A TwistIce kivehető belső jégkészítővel mindig van elég jég a fagyasztóban. Egyszerűen csavard el a fogantyút, és élvezd a hűtött italokat.

XtraSpace belső tér

Gyakorlatias,tágas és áttekinthető
A hatékonyan kialakított belső tér elegendő helyet kínál nagyobb ételmennyiségekhez, ritkítva a vásárlások számát. Az ételeket könnyen elrendezheted a normáltér üvegpolcain, nagy fiókokban vagy az ajtó belső falán lévő tartókban, így mindig láthatod, mi elérhető és kevesebb hulladékot is fogsz termelni.

 

További információk

Márka

Gorenje

Modell

NRM918FVX

Szín

Inox

Energiaosztály

F

Éves energiafogyasztás (kWh)

383

Klímaosztály

SN, N, ST, T

Zajszint (dB)

39

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

352

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

233

Vezérlés

Elektronikus

Kijelző típusa

Elektronikus kezelőpanel az ajtó mögött, LED kijelző

Ajtónyitás

Hűtő polcok

Áthelyezhető polcok száma 2 darab, Polcok a hűtőajtóban 6db, Üvegpolcok 4 darab

Rekesz

2 zöldségtartó rekesz, Fagyasztórekesz 4 fagyasztófiók, FreshZone frissen tartó rekesz

Világítás

LED belső világítás

Nettó súly (kg)

150

Magasság (mm)

1785

Szélesség (mm)

912

Mélység (mm)

725

Kiegészítő

2 edényke a fagyasztó ajtajában, Félbehajtható tojástartó, Jégkocka készítő:Ice and Water Dispenser ,Zúzott jég

Extrák

3D-s légkeringtetés (ventilátor): MultiFlow ventiláció a normáltérben, CrispZone zöldségtartó rekesz páratartalom szabályozással, Gyorsfagyasztás, Gyorshűtés, NoFrost Plus

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató