-11%

Gorenje IHR443E6X Sziget Páraelszívó, henger alak, érintőkijelző, PowerBoost fokozat 38 cm

159 900 Ft

B
Szállítási költség: 1990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 8990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 8990 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Termékelőnyök:

Szűrők

Hatékony levegő tisztítás
A szűrőkbe épített speciális hab a zsír és egyéb szennyeződések 98 %-át eltávolítja a levegőből, ezzel varázsolva konyhánk „klímáját“ sokkal frissebbé és tisztábbá.

Levegőkeringtetéses páraelszívó

A levegőkeringtetéses elszívók beszívják a párával és szaggal telített levegőt egy szűrőn keresztül, és a kezelt levegőt visszajuttatják a konyhába. Ha az elszíváshoz nem megoldható a csővezeték kiépítése, akkor a légforgató elszívó használata jelenthet alternatívát. Ebben az esetben a levegőt egy szénszűrőn keresztül szívja be a gép, kiszűri a konyhai szagokat és a párát, és a tiszta levegőt visszajuttatja a konyhába. A légforgatós konyhai elszívók könnyen telepíthetők, általában tömbházakban használják azokat, ahol a közvetlenül a kültérbe vezető csővezeték kiépítése nehezen megvalósítható lenne. Az elszívók beszívják a füstöt, kiszűrik a párát, és a szagokat egy, az épületen kívülre vezető csövön keresztül kifújják. A szénszűrő cseréje évente egy vagy két alkalommal lehet szükséges, attól függően, hogy milyen gyakran használják az elszívót.

 

Halkabb működés

A teljesítmény és a design mellett egy páraelszívó kiválasztásánál fontos szempont a készülék zajszintje is. A Gorenje csúcs modelljei szigetelésük miatt szupercsendes működésre képesek, a zajszintjük ennek megfelelően nagyon alacsony.

 

További információk

Márka

Gorenje

Modell

IHR443E6X

Kivitel

Sziget páraelszívó

Energiaosztály

B

Zsírszűrési hatékonyság

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

66,8

Zajszint max seb. (dB(A))

68

Vezérlés

Touch on Glass érintőkijelző

Légszállítási kap, max(m3/óra)

645 m3/óra

Légszállítási kap, min(m3/óra)

235 m3/óra

Motorok száma

1

Sebességfokozatok száma

3+1

Zsírszűrő

Mosható fém zsírszűrő

Magasság (mm)

900-1200

Szélesség (mm)

380

Mélység (mm)

380

Garanciaidő

3 év

Extrák

3 db mosható fém zsírszűrő, LED-világítás (4 db), Nagy teljesítményű energiahatékony motor, Peremelszívás technológia: hatékony, csöndes és energiatakarékos működés, PowerBoost (intenzív fokozat): eltávolítja az erős konyhai szagokat gyorsan és hatékonyan, Touch on Glass – érintőkijelző az üvegfelületen, Ujjlenyomatmentes inox + fekete üveg design

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató