-8%

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

179 900 Ft 164 900 Ft

A
Szállítási költség: INGYENES
  • Kiszállítás

    Várhatóan Januártól!


Leírás

Termékelőnyök:

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály
_products/features/icon - SilverMatte – matt ezüst zománc

SilverMatte – matt ezüst zománc

Hihetetlen mértékben ellenálló, ultra sima felületű bevonat
A zománc minősége és típusa rendkívül fontos a sütő működése szempontjából. A SilverMatte nevű zománc nagymértékben ellenálló és erős anyag, amely bírja az extrém magas hőmérsékletet is. Mikropórusoktól mentes, befedi a sütő felületeit és a tepsiket, így teszi lehetővé, hogy ellenállóak legyenek a legmagasabb hőmérsékletekkel szemben. A sütőkamra háromrétegű bevonata elősegíti a hővisszaverődést és további szigetelést biztosít. Ezáltal a sütő belseje mindig steril és biztonságos marad.
_products/features/icon - Sütés több szinten

Sütés több szinten

Többféle ételt egy időben is el tudsz készíteni
A MultiAir technológia és a HomeMade design kombinációjának köszönhetően immár megvalósíthatóak az eddig legnagyobb kihívást jelentő sütési célok is: vagyis akár 4 tálcán is tudsz sütni egy időben. Jó hír: az illatok és az ízek nem fognak keveredni sütés közben! Az intelligens technológiával megoldott levegő eloszlás miatt biztos lehetsz abban, hogy az étel minden szinten, azaz tálcán jól átsül majd.

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztályGorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

_products/features/icon - Indukciós főzőlappal szerelt tűzhelyek

Indukciós főzőlappal szerelt tűzhelyek

Gyors és hatékony főzés, egyszerű tisztítás
Az indukciós főzőlapok kétszer olyan gyorsan melegszenek fel, mint az üvegkerámia főzőlapok, ami gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi őket. Az indukciós főzőlap csak az edény alját melegíti, a főzőzónának az edényen túli része hideg marad és bármikor biztonságosan megérinthető. A hőmérséklet azonnal, egy érintésre a beállítás szerint változik, amely csökkenti a túlforrás veszélyét. Egy ilyen főzőlappal az olvasztott csokoládé, bármilyen kifinomult öntet és más hőmérséklet-függő mestermű elkészítése egyszerű feladattá válik.
Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

AquaClean hidrolitikus öntisztítás funkció

Egyszerű, könnyed tisztítás
A speciális, kiemelkedő minőségű zománcozásnak köszönhetően az AquaClean funkció hatékony és felhasználóbarát sütőkamra tisztítást tesz lehetővé. Mindössze annyi a teendő, hogy fél liter vizet öntesz az egyik sütőtálcába és minden sütés után elindítod a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén el tudsz távolítani.
Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

BigSpace nagyméretű sütőkamra

Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében
Az (akár 70 literes sütőkamráig) növelt kapacitás nagyobb adagnyi étel egyidejű sütését teszi lehetővé. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon cirkulál körbe-körbe, a BigSpace méret miatt akár egy hatalmas pulykát is be tudnak fogadni az új sorozathoz tartozó modellek.
Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

SuperSize sütő(tálca) méret

Készen állnak az XXL-es receptekhez
A Gorenje tűzhelyek megnövelt sütőfelületet és extra nagy méretű sütőtálcák használatát is lehetővé teszik. Az innovatív megoldások optimalizált energiafogyasztást és egyenletesen átsült ételeket “szállítanak” az ételek mennyiségétől függetlenül. A teljes sütőkamra szélesség kihasználása mellett a korszerű technológia gondoskodik arról, hogy az étel minden oldalról egyenletesen átsüljön minden sütőtálca szinten.
Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

PerfectGrill funkció

Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért
A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatod akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is.
Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

Gyors előmelegítés funkció

Varázslatosan gyors, idő- és energiatakarékos megoldás
A sütő hőmérséklete mindössze 6 perc alatt eléri a 200˚C-ot, ezzel 30%-nyi időt takaríthatunk meg a hagyományos előmelegítési technikákhoz képest. Ez különösen jól jön akkor, ha előmelegített sütőbe kell behelyezni az alapanyagokat (például tészták, sütemények sütésekor). Fény és hangjelzés informál arról, ha a sütő elérte a megfelelő hőmérsékletet.

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

Gorenje EIT6355XPD Indukciós tűzhely, A energiaosztály

MultiAir technológia

Tökéletes minden oldalról
A MultiAir technológia garantálja az optimális forró levegő áramlást a sütőben. A hátfalon átgondolt módon kialakított ventilációs nyílások és az egyedülálló sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt. A dinamikus légmozgás így lehetővé teszi a több szinten történő sütést az illatok és ízek keveredésének kockázata nélkül.

További információk

Márka

Gorenje

Típus

EIT6355XPD

Energiaosztály

A

Szín

Rozsdamentes acél szín

Főzőlap típusa

Indukciós

Sütő típusa

Elektromos

Tisztítás

Aqua (vizes)

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Kezelőpanel típusa

"Push-pull" süllyesztett tekerőgombok, Érintőkapcsoló

Grill típusa

infragrill

Sütőajtó

Dupla üvegajtó hőelvezető réteggel bevonva, GentleClose lassú ajtózáródás

Elektronikai funkciók

Világítás

Sütőfunkciók

Alsó + köralakú fűtőelem + légkeverés, GentleBake lassú sütés funkció, Gyors előmelegítés funkció, Infragrill, Infragrill ventilátorral, Kiolvasztás funkció, Kisméretű infragrill, Melegen tartás funkció, Hőlégbefúvás

Sütő tálcák

1 db zománcozott lapos sütőtálca, 1 db zománcozott mély sütőtálca

Sütőrácsok

Van

Maradékhő kijelzés

Van

Egyéb tartozékok

Kiegészítő tároló rekesz: Hagyományos, Sütősín típusa: 2 részlegesen kihúzható teleszkópos sütősín-pár

Világítás

Van

Nettó súly (kg)

46

Magasság (mm)

850

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

3 év

Extrák

BridgeZone híd funkció, Csatlakoztatási teljesítmény: 10.500 w, Dinamikus "DC+" sütőkamra hűtési rendszer, Egyidejű sütés több szinten, Energiafelhasználás: 0,81 kWh (Légkeverés), 0,94 kWh (Hagyományos), Energiafogyasztás készenléti állapotban: 1 W, Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél szín, HomeMade Plus formatervezés, IconLED, MultiAir optimális levegőkeringtetési rendszer, SilverMatte könnyen tisztítható zománc, Termobiztosíték, Ujjlenyomatmentes inox felület

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató