Electrolux E7US1-4MN Delicate 7000 Ruhagőzölő állvány

44 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

Kosár

Leírás

A legfontosabb adatok:

  • Teljesítmény (W): 1800
  • Feszültség (V): 220-240

Termékjellemzők

A vasalódeszka segítségével egyszerűen kisimíthatja a ruhák gyűrődéseit. A beépített és állítható – vízszintesen és függőlegesen is – vasalódeszkán hatékonyabban és kíméletesebben gondoskodhat ruháiról.

Gőzölés könnyedén a rugalmas gőzölőfejjel

A Glissium™ talppal rendelkező tartós gőzölőfejjel egyszerűen felfrissítheti a ruhákat. A karcálló és akadálymentesen csúsztatható talp gondoskodik az optimális gőzáramlásról használat közben.

A gőz 99,99%-ban megsemmisíti a baktériumokat

A gőz nem csupán a gyűrődéseket simítja ki, de fel is frissíti, és tisztítja is a ruhákat azáltal, hogy 1 perc alatt megsemmisíti a baktériumok 99,99%-át. Ha átgőzöli holmijait, elég lesz ritkábban mosni őket – ezzel a ruhákat és a környezetet is kíméli.

6 gőzfokozat a precíz, célzott ruhaápoláshoz

Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek ruhái, a 6 gőzfokozatnak és az Eco funkciónak köszönhetően megfelelően gondoskodhat róluk. A pamutól a műszálasig minden típusú anyaghoz beállíthatja a megfelelő fokozatot. Így minden egyes holmit precízen és kíméletesen frissíthet fel.

Nagyobb víztartály, hosszabb gőzölés

Gőzöljön hosszabb ideig a nagyobb víztartálynak köszönhetően. A 2,5 literes kapacitás hosszabb használatot, és ezáltal kényelmesebb ruhagőzölést tesz lehetővé, hiszen nem kell megszakítani a munkát a víztartály feltöltésével. A tartály teljesen kivehető, ezért egyszerűbb kezelni, mint a beépített modelleket.

További információk

Márka

Electrolux

Modell

E7US1-4MN

Teljesítmény (W)

1800

Garanciaidő

1 év

Extrák

Beépített vízkőtelenítő rends A beépített vízkőtelenítő rendszer hosszú élettartamot biztosít, és Önnek nem kell többé bajlódnia a vízkőtlenítéssel.Permetezőfunkció: Gyengéden megnedvesíti a ruhát., Függőleges gőz: A felakasztott ruhák, függönyök felfrissítésére. 1,8 méteres 180º-ban forgó zsinór: Segít, hogy akadálymentesen tudjon vasalni és elérjen mindenhová.

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!