-8%

Electrolux E5ST1-2DB Care 500 gőzállomás

36 900 Ft

Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

A legfontosabb adatok:

  • Teljesítmény (W): 2400
  • Feszültség (V): 220-240

 

Termékelőnyök:

Termékjellemzők

Nyugodtan és magabiztosan jelenhet meg a mindig friss és gyűrődésmentes ruháiban. A gyors felmelegedésnek és az egyenletes gőzelosztásnak köszönhetően pillanatokon belül, könnyedén szabadíthatja meg ruháit a gyűrődésektől.

Gyors és erős.

A gyors felmelegedés a garancia arra, hogy ruhái 60 másodperc múlva gyűrődésmentesek legyenek. A gőz egyenletes elosztása gondoskodik arról, hogy ruhái frissek maradjanak, felületük pedig mindig sima legyen.

Nagy méretű kivehető víztartály (1,2 literes)

A kivehető víztartály megkönnyíti az utántöltést, mivel bármikor feltölthető a csap alatt. Mindeközben a nagy méretű víztartály (1,2 literes) még több ruha gőzölését teszi lehetővé két utántöltés között.

Karcálló vasalótalp.

Fedezze fel vasalás közben a gyengéd gőzölés és a könnyen siklás élményét a karcálló GLISSIUM XXX vasalótalppal. A gőz egyenletes elosztása mellett könnyedén siklik bármely irányba, ezzel biztosítva a sima és gyengéd ruhavasalást.

T

Forró vasalótalp kijelző.

Menjen biztosra, hogy mikor lehet biztonságosan elpakolni a vasalót. A vasaló hegyén lévő forró talp jelző érzékeli, amikor a vasalótalp forró.

Automatikus tisztítás funkció.

Hosszabbítsa meg gőzállomásának élettartamát a vízkő felgyülemlésének megakadályozásával. A FlushClean vízkőgátló megoldás azt jelenti, hogy eltávolíthatja a vízkövet úgy, hogy vizet folyat át a rendszeren

 

További információk

Márka

Electrolux

Modell

E5ST1-2DB

Teljesítmény (W)

2400

Feszültség (V)

220-240

Garanciaidő

1 év

Extrák

1,8 méteres 180º-ban forgó zsinór, Beépített vízkőtelenítő rendszer, Csepegésgátló rendszer

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató