Bosch WTX87M90BY Hőszivattyús szárítógép, 9kg, AutoDry, AutoClean, A++ energiaosztály

365 900 Ft

A++
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Hőszivattyús szárítógép AutoClean funkcióval: a legegyszerűbben használható szárítógép, a szöszszűrő tisztítására soha többé nincs szükség.

Termékelőnyök:

WTR85V00BY

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

A legjobb szárítás a sportruházathoz

WTR85V00BY

Különleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

WTR85V00BY

WTR85V00BY

Kímélő szárítás

WTR85V00BY

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

WTR85V00BY

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

WTWH761BY

WTX87M90BY

 

Felejtse el a tisztítást minden szárítás után!

Ezen technológia révén szükségtelenné válik a szöszök rendszeres tisztítása, ezek a készülék aljában gyűlnek össze, és a takarítás mindössze 20 használatonként esedékes. Precíziósan megtervezett AutoClean szárítóink az automatikus pehely eltávolító technológiával váltják ki az ajtószűrőt, így minden ciklus után kihagyhatja a szösz tisztítást. Ez a technológia a pelyheket automatikusan a készülék alsó részére juttatja, a kondenzátort rendszeresen átöblíti, és a bolyhokat biztonságosan tárolja egy speciális tárolóban, amelyet csak 20 ciklus után kell üríteni; ez akár 95% -kal kevesebb tisztítást jelent, mint ajtószűrővel ellátott szárítóban *. * A 392/2012 / EU rendeletnek megfelelően évente 160 cikluson alapul a normál pamutprogramban. Az adatok a használattól függően változhatnak.

Tiszta, egyszerű kezelés.

A ComfortControl kijelző segítségével mind a használat, mind pedig a folyamatok egyszerűbbé válnak.

WTX87M90BY

További információk

Márka

Bosch

Modell

WTX87M90BY

Energiaosztály

A++

Éves energiafogyasztás (kWh)

259

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

9

Speciális programok

Allergy Plus, Blúz/ing szárítás, Finom anyagok, Időprogram (hideg), Időprogram (meleg), Paplan, Szintetikus anyagok, Szuper 40 perc, Tolltöltetű anyagok, Törölköző szárítás, Gyapjú, Mix, Pamut, Sportruha

Motor

Kijelző típusa

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés, Nagy LED kijelző

Vezérlés

DuoTronic készülékvezérlés, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Világítás

LED belső világítás

Ajtó

Ajtónyitás jobb oldalra, Fém ajtózáró kar, Üvegajtó, kerettel, az ajtó színe: ezüst-sötétszürke

Szűrő típusa

AutoClean

Szárítási zajszint

62

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

599

Garanciaidő

3 év

Extrák

AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, Gyors szárítás, Hangjelzés a program végén, Kondenzvíz-kifolyó garnitúra, Sensitive szárítás, AutoDry – Automata szárítás, Gyerekzár

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató