Bosch WTX87KH1BY Hőszivattyús szárítógép, 9kg, AutoClean, SmartDry, IronAssist, HomeConnect, A++ energiaosztály

384 900 Ft

A++
Szállítási költség: 5990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Premium AutoClean hőszivattyús szárítógép SmartDry és IronAssist funkcióval: a szárítandó ruhák egyszerű kezelése a teljesen automata programok által.

Termékelőnyök:

WTR85V00BY

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

Felejtse el a tisztítást minden szárítás után!

Ezen technológia révén szükségtelenné válik a szöszök rendszeres tisztítása, ezek a készülék aljában gyűlnek össze, és a takarítás mindössze 20 használatonként esedékes. Precíziósan megtervezett AutoClean szárítóink az automatikus pehely eltávolító technológiával váltják ki az ajtószűrőt, így minden ciklus után kihagyhatja a szösz tisztítást. Ez a technológia a pelyheket automatikusan a készülék alsó részére juttatja, a kondenzátort rendszeresen átöblíti, és a bolyhokat biztonságosan tárolja egy speciális tárolóban, amelyet csak 20 ciklus után kell üríteni; ez akár 95% -kal kevesebb tisztítást jelent, mint ajtószűrővel ellátott szárítóban *. * A 392/2012 / EU rendeletnek megfelelően évente 160 cikluson alapul a normál pamutprogramban. Az adatok a használattól függően változhatnak.

WTX87KH1BY

WTR85V00BY

Kímélő szárítás

WTR85V00BY

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

WTR85V00BY

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

WTWH761BY

WTWH761BY

Jó javaslat minden feladathoz.

WTWH761BY

A megfelelő szárítóprogram kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a szárítás során – közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a textíliák jellemzőit és beállítja a szárítási célt a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el. Bármikor.

Az energiafogyasztás csak Öntől függ.

WTWH761BY

Mindannyian válogatunk, amikor a háztartási készülékünket kiválasztjuk, de néha az energiafogyasztással nem foglalkozunk. A Home Connect FlexStart opciója lehetővé teszi a Bosch háztartási készülékek hatékony módon történő használatát. Ha EEBUS-alapú energiagazdálkodási rendszert használ az okos eszközeinek csatlakoztatására vagy napelemet, akkor a mobileszközén levő Home Connect applikációval könnyen megadhatja azt az időkeretet, amelyben a háztartási készülékek valószínűleg működni fognak. Az energiagazdálkodási rendszer ezután automatikusan a legjobb energiaforrást fogja alkalmazni a háztartási készülékeihez. Az eredmény, olyan háztartási készülékek, amelyek alkalmazkodnak a felhasználó zöld gondolkodásához.

WTWH761BY

További információk

Márka

Bosch

Modell

WTX87KH1BY

Energiaosztály

A++

Éves energiafogyasztás (kWh)

259

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

9

Speciális programok

Allergy Plus, Blúz/ing szárítás, Finom anyagok, Időprogram (meleg), Iron Assist (5 ing), Iron Assist (Business), IronAssist (1 ing), SmartDry, Szintetikus anyagok, Szuper 40 perc, Törölköző szárítás, Gyapjú, Mix, Pamut

Motor

Kijelző típusa

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés, Nagy LED kijelző

Vezérlés

DuoTronic készülékvezérlés, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Világítás

LED belső világítás

Ajtó

Ajtónyitás jobb oldalra, Fém ajtózáró kar, Üvegajtó, kerettel, az ajtó színe: ezüst-sötétszürke

Szűrő típusa

AutoClean

Szárítási zajszint

62

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

599

Garanciaidő

3 év

Extrák

AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, ComfortControl: könnyű kezelés és az energia-, valamint vízfelhasználás kijelzése, Gyors szárítás, Hangjelzés a program végén, Home Connect, IronAssist, Kondenzvíz-kifolyó garnitúra, Sensitive szárítás, SmartDry, AutoDry – Automata szárítás, Gyerekzár, Hangjelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató