Bosch WTX87K00BY Hőszivattyús szárítógép, 9kg, A+++ energiaosztály

399 900 Ft

A+++
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 3190 Ft
    • 2690 Ft

Kosár

Leírás

Az Iron Assist gőzkezeléssel ellátott AutoClean szárító leegyszerűsíti a mosást, és még a vasalást is szükségtelenné teszi.

Termékelőnyök:

 

AutoClean technológia

Nincs szükség szösztisztításra minden mosás után.

Feature IconAz AutoClean szárítóinkban már nincs ajtószűrő. Helyette automatikus szöszeltávolító rendszerrel rendelkeznek, így nincs szükség szösztisztításra minden töltés után, s mindeközben megmarad a maximális energiahatékonyság is. A szösz automatikusan a gép alsó részébe gyűlik és ott egy speciális tárolóban marad, amelyet elég akár 20 ciklusonként* üríteni. Tökéletes megoldás. *Évente 160 ciklussal számolva a standard pamutprogramban a 392/2012/EU rendelet alapján. A számok a használattól függően változhatnak.

AutoDry

Automatikusan érzékeli, mikor  ruhái megszáradtak.

Feature IconTöltsön akár tíz kilogramm ruhát a szárítóba vagy a mosó-szárítógépbe, és az AutoDry pontosan annyira szárítja meg, amennyire Ön szeretné – mindegy, hogy utána vasalni szeretné a ruhát vagy azonnal összehajtogatná. Az érzékelők folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és a nedvességet, hogy megóvják ruháit a túl magas hőmérséklettől és a túlzott szárítástól. Legyenek ruhái minden alkalommal tökéletesen szárazak!

Iron Assist programok

Segítség a vasalásban.

Csökkentse a vasalásra váró ruhák mennyiségét egy gombnyomással. Az Iron Assist természetes gőzt használ a száraz ruhák kisimítására – néhány ruhát ki sem kell majd vasalnia. Tökéletes dzsekikhez, elegáns ingekhez, gyapjúhoz és még öltönyökhöz is.

Allergy Plus

Gyengéd a ruhákhoz. Gyengéd a bőrhöz.

A nem megfelelően tisztított ruhák gyakran bőrirritációt okozó polleneket hordoznak. Ezért fejlesztettük ki az AllergyPlus-t, hogy hatékonyan csökkentsük a allergénmaradványok számát. Ez kevesebb pollenszemcsét, állati szőrt és poratkát jelent a ruháin. Ez a program ideális allergiások és érzékeny bőrűek számára.

Quick 40’ szárítás

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

Sensitive Drying rendszer

 

Anyagkímélő szárítás.

Feature IconA SensitiveDrying rendszer vigyáz ruháira azzal, hogy gyengéden minden oldalról meleg levegőt juttat a dobba, aminek a hatását fokozzák a puha, ívelt lapátok. Ezeknek köszönhetően a ruha soha nem terül szét a dobban, így nem is gyűrődik. Az eredmény: óvatosan megszárított, tökéletesen puha és ráncoktól mentes ruhák.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WTX87K00BY

Energiaosztály

A+++

Éves energiafogyasztás (kWh)

193

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

9

Speciális programok

allergia plusz, pamut, blúz/ing szárítás, finom anyagok, törölköző szárítás, IronAssist (1 ing), IronAssist (5 ing), IronAssist (Business), mix, szuper 40 perc, sportruha szárítás, szintetikus anyagok, gyapjú, időprogram (meleg)

Motor

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Elektronikus

Ajtó

Ajtónyitás jobb oldalra

Szárítási zajszint

62

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

613

Garanciaidő

3 év

Extrák

Allergy Plus, AutoClean, Automata, elektronikus nedvesség érzékelővel, Belső dobvilágítás: LED, Gyermekzár, Hangjelzés a program végén, iQdrive: a leggazdaságosabb és legcsendesebb motortechnológia, IronAssist, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval, Nagy LED kijelző a hátralévő idő és az akár 24 órás késleltetett indítás kijelzésére, a programfutás jelzésére és a speciális funkcióknak, Szárítási hőmérséklet kiválasztható, Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!