Bosch WTWH761BY Hőszivattyús szárítógép, 9kg, AutoDry, SelfCleaning, HomeConnect, A++ energiaosztály

259 900 Ft

A++
Szállítási költség: INGYENES
  • Kiszállítás

    Rendelésre - Szállítási idő: várhatóan 5-10 munkanap


    • 3070 Ft
    • 4990 Ft

Leírás

A Home Connect hőszivattyús szárítógépe öntisztító kondenzátorral. A nagyszerű teljesítmény garantált a folyamatosan alacsony energiafogyasztásával (A++).

Termékelőnyök:

WTR85V00BY

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

A legjobb szárítás a sportruházathoz

WTR85V00BY

Különleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

WTR85V00BY

WTR85V00BY

Kímélő szárítás

WTR85V00BY

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

WTR85V00BY

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

WTWH761BY

WTWH761BY

Jó javaslat minden feladathoz.

WTWH761BY

A megfelelő szárítóprogram kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a szárítás során – közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a textíliák jellemzőit és beállítja a szárítási célt a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el. Bármikor.

Az energiafogyasztás csak Öntől függ.

WTWH761BY

Mindannyian válogatunk, amikor a háztartási készülékünket kiválasztjuk, de néha az energiafogyasztással nem foglalkozunk. A Home Connect FlexStart opciója lehetővé teszi a Bosch háztartási készülékek hatékony módon történő használatát. Ha EEBUS-alapú energiagazdálkodási rendszert használ az okos eszközeinek csatlakoztatására vagy napelemet, akkor a mobileszközén levő Home Connect applikációval könnyen megadhatja azt az időkeretet, amelyben a háztartási készülékek valószínűleg működni fognak. Az energiagazdálkodási rendszer ezután automatikusan a legjobb energiaforrást fogja alkalmazni a háztartási készülékeihez. Az eredmény, olyan háztartási készülékek, amelyek alkalmazkodnak a felhasználó zöld gondolkodásához.

WTWH761BY

További információk

Márka

Bosch

Modell

WTWH761BY

Energiaosztály

A++

Éves energiafogyasztás (kWh)

243

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

9

Speciális programok

Blúz/ing szárítás, Dessous (női fehérnemű), Időprogram (hideg), Időprogram (meleg), Kispárna szárítás, Outdoor, Paplan, Szintetikus anyagok, Törölköző szárítás, Gyapjú, Mix

Motor

Kijelző típusa

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés, Nagy LED kijelző

Vezérlés

DuoTronic készülékvezérlés, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Világítás

LED belső világítás

Ajtó

Ajtónyitás jobb oldalra, Kényelmi zár, Üvegajtó, kerettel, az ajtó színe: 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak

Szűrő típusa

SelfCleaning öntisztító kondenzátor

Szárítási zajszint

64

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

599

Garanciaidő

2 + 1 év

Extrák

AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, DirectSelect, Hangjelzés a program végén, Home Connect, Home Connect Easy Start, Kondenzvíz-kifolyó garnitúra, Sensitive szárítás, AutoDry – Automata szárítás, Gyerekzár, Hangjelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató