Bosch WTW876WBY Hőszivattyús szárítógép, 8kg, AutoDry, SelfCleaning, A+++ energiaosztály

284 900 Ft

A+++
Szállítási költség: INGYENES
  • Kiszállítás

    Rendelésre - Szállítási idő: várhatóan 5-10 munkanap


    • 3070 Ft
    • 4990 Ft

Leírás

Hőszivattyú szárító öntisztító kondenzátorral. A nagy teljesítmény garantált folyamatosan alacsony (A+++) energiafogyasztás mellett.

Termékelőnyök:

WTR85V00BY

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

A legjobb szárítás a sportruházathoz

WTR85V00BY

Különleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

WTR85V00BY

WTR85V00BY

Kímélő szárítás

WTR85V00BY

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

WTR85V00BY

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

WTWH761BY

Hőszivattyús technológia

WTW876WBY

Innovatív hőszivattyú-technológia! Felejtse el a hagyományos fűtőszálat! A hőszivattyú alkalmazása különösen hatékony működést és energiamegtakarítást biztosít.

 

Annyira száraz, amennyire Ön szeretné.

A szárítás végeredményét 3 különböző fokozatban közül választhatjuk ki, melyet az elektromos nedvesség-érzékelő  tesz lehetővé. A választható fokozatok: részben száraz és vasalható, részben száraz, hordható, teljesen száraz és tárolható.

Időprogram, meleg

Válassza a Meleg időprogramot, ha ruháit a nedvességérzékelő kiiktatásával, manuálisan szeretné megszárítani. A szárítási idő ezen program esetében tetszőlegesn beállítható.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WTW876WBY

Energiaosztály

A+++

Éves energiafogyasztás (kWh)

177

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

8

Speciális programok

Allergy Plus, Blúz/ing szárítás, Finom anyagok, Időprogram (hideg), Időprogram (meleg), Paplan, Szintetikus anyagok, Tolltöltetű anyagok, Törölköző szárítás, Gyapjú, Mix, Pamut, Sportruha

Motor

Kijelző típusa

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés, Nagy LED kijelző

Vezérlés

DuoTronic készülékvezérlés, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Világítás

LED belső világítás

Ajtó

Ajtónyitás jobb oldalra, Kényelmi zár, Üvegajtó, kerettel, az ajtó színe: ezüst-sötétszürke

Szűrő típusa

SelfCleaning öntisztító kondenzátor

Szárítási zajszint

64

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

599

Garanciaidő

2 + 1 év

Extrák

AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, DirectSelect, Hangjelzés a program végén, Kondenzvíz-kifolyó garnitúra, Sensitive szárítás, AutoDry – Automata szárítás, Gyerekzár, Hangjelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató