Bosch WQG235DREU Hőszivattyús szárítógép, 8kg, A+++ energiaosztály

309 900 Ft

A+++
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 3190 Ft
    • 2690 Ft

Kosár

Leírás

Az A+++ energiahatékonysági osztályú és SelfCleaning kondenzátorral felszerelt hőszivattyús szárítógép energiát takarít meg, az AutoDry érzékelő pedig tudja, hogy a töltet készen áll, így védi ruháit.

Termékelőnyök:

WTH85202BY

Hőszivattyús szárítók öntisztító kondenzátorral.

Automata szösztelenítő kondenzátor.

Feature IconAz öntisztító kondenzátoros, hőszivattyús szárítók megóvják ruháit, ugyanakkor rendkívül energiahatékonyak. Az öntisztító kondenzátor (SelfCleaning Condenser) technológiának köszönhetően a kondenzátor automatikusan tisztul, akár négyszer is a szárítási folyamat során, mialatt továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja ciklusról ciklusra. A Bosch hőszivattyús szárítóit úgy terveztük, hogy hatékonyan működjenek, a ruhákat óvatosan, de tökéletesen szárítsák meg.

Feature Icon

AutoDry

Comfort

Automatikusan érzékeli, mikor  ruhái megszáradtak.

Töltsön akár tíz kilogramm ruhát a szárítóba vagy a mosó-szárítógépbe, és az AutoDry pontosan annyira szárítja meg, amennyire Ön szeretné – mindegy, hogy utána vasalni szeretné a ruhát vagy azonnal összehajtogatná. Az érzékelők folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és a nedvességet, hogy megóvják ruháit a túl magas hőmérséklettől és a túlzott szárítástól. Legyenek ruhái minden alkalommal tökéletesen szárazak!

Feature Icon

Sensitive Drying rendszer

Performance

Anyagkímélő szárítás.

A SensitiveDrying rendszer vigyáz ruháira azzal, hogy gyengéden minden oldalról meleg levegőt juttat a dobba, aminek a hatását fokozzák a puha, ívelt lapátok. Ezeknek köszönhetően a ruha soha nem terül szét a dobban, így nem is gyűrődik. Az eredmény: óvatosan megszárított, tökéletesen puha és ráncoktól mentes ruhák.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WQG235DREU

Energiaosztály

A+++

Éves energiafogyasztás (kWh)

176

Szárítási technológia

Hőszivattyús

Max. ruhatöltet (kg)

8

Speciális programok

pamut, blúz/ing szárítás, Pamut Eco, tolltöltetű anyagok, finom anyagok, törölköző szárítás, mix, szuper 40 perc, sportruha szárítás, szintetikus anyagok, gyapjú, időprogram (meleg)

Motor

iQdrive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Elektronikus

Ajtó

Ajtónyitás iránya: jobb, Fém ajtózáró kar

Szárítási zajszint

64

Magasság (mm)

842

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

613

Garanciaidő

3 év

Extrák

"légszűrő filtert megtisztítani" ellenőrző jelzés, "tartályt kiüríteni" ellenőrző jelzés, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Gyermekzár, Hangjelzés a program végén, iQdrive: a leggazdaságosabb és legcsendesebb motortechnológia, SelfCleaning Condenser – öntisztító kondenzátor, Töltetajánlás

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!