Bosch WAX32KH4BY Elöltöltős mosógép, 10 kg, 1600 ford/perc, B energiaosztály

441 900 Ft

B
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 27990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft
    • 3190 Ft

Kosár

Leírás

Serie|8 i-DOS mosógép Home Connect és Intensive Plus funkcióval valamint 4D mosási rendszerrel amely minden mosás esetén automatikusan tökéletes, foltmentes eredményt ad.

Termékelőnyök:

i-DOS Automata adagoló

Spóroljon a vízzel és mosószerrel.

Feature IconÉrjen el maximális hatékonyságot a mosásnál az i-DOS automata adagolórendszerrel. Töltse fel egyszer a mosószer- és öblítőrekeszeket és az i-DOS szenzorok minden egyes mosáshoz kimérik a pontos mosószer- és vízadagot, mosásról mosásra. Így takarékoskodhat a mosószerrel és elkerülheti a szükségtelen öblítést.

4D Wash System Intensive Plus-szal

Makulátlan eredmény még tele dob esetén is.

A rendkívül hatékony 4D Wash rendszerünk a mosás egy új dimenzióját nyitja meg. Kombinálja a Direct Water Spray-t az extra Spin Wash-sal a víz és mosószer leghatékonyabb és legeredményesebb használatáért. A végeredmény: makulátlan mosás még akkor is, ha a dob tele van, hiszen a víz és a mosószer rendkívül hatékonyan hatol be a szövetbe. Az erősen szennyezett ruhákhoz extra segítségre van szükség. Egyszerűen csak válassza a 4D Wash System Intensive Plus opciót az intenzívebb mosási ciklushoz is.

EcoSilence Drive

Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Feature IconSenki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

 

ActiveWater™Plus

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

Feature IconA mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

Home Connect

Okos háztartási eszközökkel könnyebb az élet.

Feature IconA jövő itt van és már az ajtón kopogtat. A Home Connect okostechnológiát nyújt készülékeihez, és lehetővé teszi azok telefonon vagy táblagépen keresztül történő vezérlését.

Automatikus programok

A legjobb módja a szennyeződések eltávolításának, mindezt teljesen automatikusan.

A csodás mosási eredmény ma már nem jelent kihívást. Csak töltse fel a dobot és nyomja meg a „Start” gombot. A gép mindent automatikusan beállít a ruha anyagának típusától és a szennyeződés mértékétől függően, így garantálva a tökéletes mosást minden alkalommal.

AquaStop

 

Kettős védelem a víz által okozott károk ellen.

Feature IconA Bosch AquaStop garancia védelmet nyújt a víz által okozott károk ellen a készülék élettartama alatt. Az AquaStop rendszerrel felszerelt mosógépeink egy speciális duplafalú adagolótömlőből, egy biztonsági szelepből és egy úszókapcsolós padlótartályból állnak, amelyek megakadályozzák a víz bármilyen károkozását, akár az befolyótömlőben, akár a gép szivárgása miatt. * A garanciális feltételeket a www.bosch-home.com/hu/aquastop oldalon olvashatja.

WAU28S60BY
WAT28660BY

Újratöltés funkció

Az Újratöltés funkcióval többé nem kell aggódnia, ha kifelejtett valamit a mosásból.

Feature IconElfelejtette hozzáadni gyermeke zokniját vagy pólóját? Semmi gond! Az Újratöltés funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus alatt* könnyedén hozzáadjon vagy kivegyen ruhákat a mosógépből. Csak nyomja meg az Újratöltés gombot és nyissa ki a mosógép ajtaját, majd adja hozzá a kifelejtett ruhát és folytassa a mosást. *Biztonsági okokból az Újratöltés funkció nem elérhető, ha a víz 50°C -nál melegebb vagy a vízszint túl magas.

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAX32KH4BY

Energiaosztály

B

Max. ruhatöltet (kg)

10

Centrifuga max. (ford./perc)

1600

Energiafogyasztás (kWh)/100 ciklus

59

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés

Programok

kímélő automata, dobtisztító program emlékeztetővel, Farmer/sötét ruhák, utcai ruha, leeresztés / centrifuga, gyors/mix, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program, Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás

Szenzorok

AquaSensor, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Bejövő vízcső védelme

AquaStop

Centr. zajszint (dBA)

72

Nettó súly (kg)

72,6

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

632

Garanciaidő

3 év

Extrák

32 cm átmérőjű, 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak, 171°-ban nyíló ajtó, 4D mosási rendszer: nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatás a foltmentes eredményekért., ActiveWater Plus technológia, AquaSensor az optimális öblítésért, AquaStop elektronikus vízvédelmi rendszer, Belső dobvilágítás: LED, Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás emlékeztető funkcióval, EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika, Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról, Gyermekzár, Home Connect: Távoli felügyelet és vezérlés, iService Remote, energiamenedzsment (fotovoltaikus), i-DOS: a mosószer és öblítő automata adagolása, Kijelzés mosószer túltöltésre, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció: adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat, VarioDob: gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, XXL Dobtérfogat: 70 l, Hangjelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!