Bosch WAV28L90BY Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, AntiStain, ActiveOxygen, Intensive Plus, XXL méret, B energiaosztály

313 900 Ft

B
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 3070 Ft
    • 4990 Ft

Leírás

  • AntiStain: eltávolítja a leggyakoribb folttípusokat.
  • Frissítő ActiveOxygen: a ruhák szagtalanítása mosás nélkül, 45 perc alatt.
  • EcoSilence Drive™: extrém energiahatékonyság, csöndes működés valamint hosszú élettartam a motor számára.
  • SpeedPerfect: tökéletesen tiszta ruha akár 65%-kal rövidebb idő alatt.
  • Intensive Plus: extra tisztítási segítség a nagyon szennyezett ruháknak, teljes töltet esetén is.

Termékelőnyök:

WAX32M40BY

Erős, tartós, csendes és hatékony.

WAX32M40BY

A lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

A megfelelő javaslat minden feladathoz.

A megfelelő program kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de akár kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a mosás során – közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Bármikor. Minden egyes mosással. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el minden mosás alkalmával.

WAX32M40BY

WAX32M40BY

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

WAX32M40BY

A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

A végtelenül csendes mosógép.

WAX32M40BY

Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

WAX32M40BY

Folttisztítás speciális szerek nélkül.

WAX32M40BY

Az AntiStain program lehetőséget nyújt négy leggyakoribb folt eltávolítására, speciális foltoldó szerek nélkül. Csak válassza ki az adott foltot, és a készülék teljesen automatikusan meghatározza a legjobb mosási ciklust.

Gyorsan eltávolítja a szagokat, mosás nélkül.

WAV28L90BY

Az ActiveOxygen frissítő program felfrissíti a ruházatot, amely önmagában tiszta, mégis 45 perc alatt nem kifogástalanul friss illatú. A program a legfinomabb ruhákra is alkalmas, még mosható textíliákhoz is, anélkül, hogy megsértenék őket. Az ActiveOxygen frissítő program időt takarít meg a szövetek védelme mellett. Kényeztesse ruhásszekrényét professzionális tisztasággal.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAV28L90BY

Energiaosztály

B

Max. ruhatöltet (kg)

9

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Éves energiafogyasztás (kWh)

57

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Programok

ActiveOxygen Refresh, dobtisztító program emlékeztetővel, Egyszeri öblítés, Gyors/mix, Ingek/blúzok, leeresztés/centrifuga, Pamut 40°, Pamut 60°, Sportruházat/fitness, Szuper gyors 30 és 15 perces program, Finom mosás, Kímélő mosás, Selyem

Szenzorok

TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Vízeláraszt. elleni védelem

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Mosási zajszint (dBA)

47

Centr. zajszint (dBA)

71

Nettó súly (kg)

72,5

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

590

Garanciaidő

3 év

Extrák

32 cm átmérőjű, ezüstfehér, 171°-ban nyíló ajtó, 4D WashSystem: nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatás a foltmentes eredményekért, ActiveOxygen egy érintésre: Higiénikusan tiszta mosási eredmények a kényes ruhákhoz is, alacsony hőfokon, ActiveWater™Plus: víztakarékos mosás vezérlés, AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, Átfolyós vízmennyiségmérő az optimális vízfelhasználás érdekében, Automatikus, precíz töltetsúly érzékelés, hogy a felhasznált víz mennyiségét tökéletesen meg lehessen állapítani, minden mosásnál., Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás emlékeztető funkcióval, Ecosilence Drive, Fogyasztáskijelzés, Hangszigetelés, Intensive Plus: extra tisztítási segítség a nagyon szennyezett ruháknak, teljes töltet esetén is, Külön folyékony mosószertartó, Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval, Öntisztító mosószertartály, Sötét mosóprogram, SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt., Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció, Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció, VarioDob: kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően, XXL méret, Gyerekzár, Hangjelzés, Időzítés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató