Bosch WAV28K02BY Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, A energiaosztály

359 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft
    • 3190 Ft

Kosár

Leírás

A Serie|8 i-DOS mosógép 4D mosórendszerrel és Intensive Plus funkcióval makulátlan eredményeket biztosít a teljesen automatikus töltéssel.

Termékelőnyök:

i-DOS Automata adagoló

Spóroljon a vízzel és mosószerrel.

Feature IconÉrjen el maximális hatékonyságot a mosásnál az i-DOS automata adagolórendszerrel. Töltse fel egyszer a mosószer- és öblítőrekeszeket és az i-DOS szenzorok minden egyes mosáshoz kimérik a pontos mosószer- és vízadagot, mosásról mosásra. Így takarékoskodhat a mosószerrel és elkerülheti a szükségtelen öblítést.

4D Wash System Intensive Plus-szal

Makulátlan eredmény még tele dob esetén is.

A rendkívül hatékony 4D Wash rendszerünk a mosás egy új dimenzióját nyitja meg. Kombinálja a Direct Water Spray-t az extra Spin Wash-sal a víz és mosószer leghatékonyabb és legeredményesebb használatáért. A végeredmény: makulátlan mosás még akkor is, ha a dob tele van, hiszen a víz és a mosószer rendkívül hatékonyan hatol be a szövetbe. Az erősen szennyezett ruhákhoz extra segítségre van szükség. Egyszerűen csak válassza a 4D Wash System Intensive Plus opciót az intenzívebb mosási ciklushoz is.

EcoSilence Drive

Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Feature IconSenki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

 

ActiveWater™Plus

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

Feature IconA mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

SpeedPerfect

Tökéletes eredmény kevesebb mint fele idő alatt.

Amikor számít az idő, a SpeedPerfect programmal rendelkező mosógépek akár 65%-kal csökkentik a mosási időt anélkül, hogy a végeredményt illetően kompromisszumot kellene kötni. A SpeedPerfect a legtöbb programmal kombinálva használható, bármennyi ruhával és bármilyen szövettípussal. Válassza ki például a Mix Programot a SpeedPerfect mellé, és akár 4 kilogramm vegyes szennyest kimoshat mindössze 46 perc alatt.

VarioDrum

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

Feature IconA kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

Hygiene Plus

Higiénikus mosás, akár 40 °C -on is.

Néha a tiszta nem elég tiszta. Ezért fejlesztettük ki a Hygiene Plus programot. Állandóan tartja a hőmérsékletet a mosási ciklus alatt, és egy további öblítési ciklust ad hozzá a higiénikusan tiszta ruhanemű biztosításához, különösen hatékonyan elpusztítva a kórokozókat és a házi poratkákat. Az eredmény: higiénikus mosási eredmények, amelyek még 40 ° C -on is elpusztítják a közönséges baktériumok 99,99% -át. * * A Bosch mosógépek 40 °C és 60 °C -os „AllergyPlus” mosási programmal megfelelnek a tudományosan ajánlott feltételeknek a kórokozók 99,99% -ára vonatkozóan csökkenés az Enterococcus Hirae és a Pseudomonas Aeruginosa esetében, Honisch et al. 2014, alapján”A mosási ciklusidő, a hőmérséklet és a mosószer -készítmény hatása a háztartási mosás higiéniai hatékonyságára.” a Rajna-Waali Egyetemen kutatása alapján

WAU28S60BY

Sport program

Tisztaság minden ruha esetén.

Feature IconIdeális módszer a modern mikroszálas és színes szövetek ápolására. Különösen kíméletes az alacsony mosási hőmérsékletek miatt, “hideg” -től 40 ° C-ig. A rövid centrifugálás és a végén lévő rövid lazítási fázis szintén csökkenti a gyűrődést.

AquaStop

Kettős védelem a víz által okozott károk ellen.

Feature IconA Bosch AquaStop garancia védelmet nyújt a víz által okozott károk ellen a készülék élettartama alatt. Az AquaStop rendszerrel felszerelt mosógépeink egy speciális duplafalú adagolótömlőből, egy biztonsági szelepből és egy úszókapcsolós padlótartályból állnak, amelyek megakadályozzák a víz bármilyen károkozását, akár az befolyótömlőben, akár a gép szivárgása miatt. * A garanciális feltételeket a www.bosch-home.com/hu/aquastop oldalon olvashatja.

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAV28K02BY

Energiaosztály

A

Max. ruhatöltet (kg)

9

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Energiafogyasztás (kWh)/100 ciklus

48

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés

Programok

allergia plus, kímélő automata, dobtisztító program emlékeztetővel, ingek/blúzok, Automatikus program: érzékelő által vezérelt mosás és mosószeradagolás, leeresztés / centrifuga, gyors/mix, sportruházat/fitness, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program, Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás

Szenzorok

AquaSensor, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Bejövő vízcső védelme

AquaStop

Centr. zajszint (dBA)

70

Nettó súly (kg)

73,8

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

632

Garanciaidő

3 év

Extrák

32 cm átmérőjű, 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak, 171°-ban nyíló ajtó, 4D mosási rendszer: nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatás a foltmentes eredményekért., ActiveWater Plus technológia, AquaSensor az optimális öblítésért, AquaStop elektronikus vízvédelmi rendszer, Belső dobvilágítás: LED, Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás emlékeztető funkcióval, EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika, Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról, Gyermekzár, Hangszigetelés alul is, Kijelzés mosószer túltöltésre, Töltésmennyiség mérés, Energia- és vízfelhasználás kijelzése az adott programra, Demo program, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció: adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat, VarioDob: gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, Hangjelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!