Bosch WAV28EH0BY Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, i-Dos, HomeConnect, A energiaosztály

433 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 27990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft
    • 3190 Ft

Kosár

Leírás

A legkönnyebben kezelhető, legokosabb Home Professional mosógép Home Connect és AntiStain Plus funkcióval, amivel automatikusan moshat mindent.

Termékelőnyök:

i-DOS Automata adagoló

Spóroljon a vízzel és mosószerrel.

Feature IconÉrjen el maximális hatékonyságot a mosásnál az i-DOS automata adagolórendszerrel. Töltse fel egyszer a mosószer- és öblítőrekeszeket és az i-DOS szenzorok minden egyes mosáshoz kimérik a pontos mosószer- és vízadagot, mosásról mosásra. Így takarékoskodhat a mosószerrel és elkerülheti a szükségtelen öblítést.

AntiStain Plus

A megfelelő mosási program a makacs foltokhoz.

Feature IconSzabadítsa meg ruháit a foltoktól egyszerűen és automatikusan az AntiStain Plus rendszerrel, amely megbízhatóan távolít el legalább 16 féle makacs foltot, a csokoládétól a fűnyomon át a vörösborig. A mosógép automatikusan beállítja a hőmérsékletet, a dobmozgást és az áztatási időt, így könnyedén, teljesen automatikusan és előkezelés nélkül varázsolja ruháit újból ragyogóan tisztává.

Home Connect

Okos háztartási eszközökkel könnyebb az élet.

Feature IconA jövő itt van és már az ajtón kopogtat. A Home Connect okostechnológiát nyújt készülékeihez, és lehetővé teszi azok telefonon vagy táblagépen keresztül történő vezérlését.

 

Home Connect

A megfelelő program minden alkalommal.

A megfelelő program kiválasztása bonyolult lehet és ha rosszul választunk, akkor előfordulhat, hogy az eredmény nem lesz tökéletes. A Home Connect alkalmazáson belüli Easy Starttal nincs több fejtörés! Csak írja be az alkalmazásba a ruha típusát és a szennyeződés mértékét, és az app felkínálja a megfelelő programot – minden mosáshoz, minden alkalommal.

EcoSilence Drive

Performance

Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Feature IconSenki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

Automatikus programok

A legjobb módja a szennyeződések eltávolításának, mindezt teljesen automatikusan.

A csodás mosási eredmény ma már nem jelent kihívást. Csak töltse fel a dobot és nyomja meg a „Start” gombot. A gép mindent automatikusan beállít a ruha anyagának típusától és a szennyeződés mértékétől függően, így garantálva a tökéletes mosást minden alkalommal.

Allergy Plus

 

Elpusztítja a közönséges kórokozók 99,99%-át*.

Kíméletlen a kórokozókkal, de gyengéd az érzékeny bőrrel. Az AllergyPlus program tökéletes higiéniai mosást nyújt. Állandó hőmérsékletet tart a mosás alatt, így a ruhák valóban tiszták  lesznek, valamint sikeresen elpusztítja a kórokozókat és az allergiát okozó poratkákat. Ruháit ezután alaposan átöblíti, így nem marad vissza mosószer az anyagon. Az eredmény: extra higiénikus mosás. * Az AllergyPlus programmal ellátott Bosch mosógépek 40°C-on és 60°C-on megteremtik a tudományosan javasolt körülményeket ahhoz, hogy hatékonyan elpusztítsák az Enterococcus hirae és Pseudomonas aeruginosa baktériumok 99,99%-át (Honisch és mtsai. 2014), “A mosás hossza, a mosási hőmérséklet és a mosószer hatása az otthoni ruhamosás higiéniai hatékonyságára” c., a Rhine-Waal Egyetemen végzett tanulmány alapján.

WAU28S60BY
WAT28660BY

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

 

SpeedPerfect

Tökéletes eredmény kevesebb mint fele idő alatt.

Amikor számít az idő, a SpeedPerfect programmal rendelkező mosógépek akár 65%-kal csökkentik a mosási időt anélkül, hogy a végeredményt illetően kompromisszumot kellene kötni. A SpeedPerfect a legtöbb programmal kombinálva használható, bármennyi ruhával és bármilyen szövettípussal. Válassza ki például a Mix Programot a SpeedPerfect mellé, és akár 4 kilogramm vegyes szennyest kimoshat mindössze 46 perc alatt.

WAU28S60BY
WAU28PH1BY

Home Connect

 

Mosógépe mindenről beszámol Önnek.

Mialatt a mosás végére vár, úgy érezheti, hogy az értékes idejét vesztegeti, ami feszültséghez vezethet – különösen akkor, ha szoros a napirendje. A Home Connecttel nem kell többé aggódnia, hisz segít produktívan tölteni az idejét. Push-üzeneteket küld a készülékről közvetlenül a telefonjára, melyben tájékozódhat a program aktuális állapotáról, valamint egyéb hasznos információkat is kaphat. Végezzen egyszerre több dolgot otthonában vagy azon kívül, hisz ez még sosem volt ilyen egyszerű!

Home Connect

Még okosabb szervíz.

Bosszantó lehet, ha a háztartási készülékek nem működnek megfelelően. A Remote Diagnostics azonban segít*. Hívja a Home Connect forróvonalat és egyeztessen időpontot távoli diagnosztikához. A szervizcsapat ezután távolról átvizsgálja készülékét, megkeresi a problémát, és segít azt megoldani. Szükség esetén a hiba elhárítása érdekében egy felkészült technikus látogathat el otthonába. Okos támogatás, okos megoldások. * Helyi rendelkezésre állás függvényében.

WAU28PH1BY

ActiveWater™Plus

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

Feature IconA mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

VarioDrum

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

Feature IconA kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

Újratöltés funkció

Az Újratöltés funkcióval többé nem kell aggódnia, ha kifelejtett valamit a mosásból.

Feature IconElfelejtette hozzáadni gyermeke zokniját vagy pólóját? Semmi gond! Az Újratöltés funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus alatt* könnyedén hozzáadjon vagy kivegyen ruhákat a mosógépből. Csak nyomja meg az Újratöltés gombot és nyissa ki a mosógép ajtaját, majd adja hozzá a kifelejtett ruhát és folytassa a mosást. *Biztonsági okokból az Újratöltés funkció nem elérhető, ha a víz 50°C -nál melegebb vagy a vízszint túl magas.

AquaStop

Kettős védelem a víz által okozott károk ellen.

Feature IconA Bosch AquaStop garancia védelmet nyújt a víz által okozott károk ellen a készülék élettartama alatt. Az AquaStop rendszerrel felszerelt mosógépeink egy speciális duplafalú adagolótömlőből, egy biztonsági szelepből és egy úszókapcsolós padlótartályból állnak, amelyek megakadályozzák a víz bármilyen károkozását, akár az befolyótömlőben, akár a gép szivárgása miatt. * A garanciális feltételeket a www.bosch-home.com/hu/aquastop oldalon olvashatja.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAV28EH0BY

Energiaosztály

A

Max. ruhatöltet (kg)

9

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Energiafogyasztás (kWh)/100 ciklus

48

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy felbontású TFT, szöveges kijelző programállapotkijelzésre, hőmérséklet, max. centrifugálási sebesség

Vezérlés

Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Programok

allergia plus, szivattyúzás, kímélő automata, automata, dobtisztító program emlékeztetővel, farmer/fekete ruhanemű, ingek/blúzok, centifugálás, gyors/mix, sportruházat/fitness, egyszeri öblítés, tolltöltet, szuper gyors 30 és 15 perces program, Kiegészítő opciók: öblítő plusz, vasaláskönnyítés, foltautomatika, i-DOS (1. tartály), i-DOS (2. tartály), Intensive Plus, halkabb mosás, SpeedPerfect, öblítő stop, előmosás, Aqua plus

Szenzorok

i-Dos, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Vízeláraszt. elleni védelem

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Centr. zajszint (dBA)

70

Nettó súly (kg)

82,3

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

590

Garanciaidő

3 év

Extrák

32 cm átmérőjű, krómozott, sötétszürke, 180°-ban nyíló ajtó, ActiveWater Plus technológia, AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, AquaSensor, Automata adagolás: inteligens adagolórendszer az optimális mosási eredményért, Automatikus, precíz töltetsúly érzékelés, hogy a felhasznált víz mennyiségét tökéletesen meg lehessen állapítani, minden mosásnál., Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás emlékeztető funkcióval, Ecosilence Drive, Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról, Hangszigetelés, Home Connect Easy Start, Home Connect Push üzenetek, Home Connect távoli diagnosztika, Home Connect távoli elérés, SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt., Többszörös vízvédelmi rendszer, Töltősúly ajánlás, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció, Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció, VarioDob: kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően, Gyerekzár, Hangjelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!