Bosch WAU28S60BY Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, i-Dos, ActiveWater Plus, C energiaosztály

224 900 Ft

C
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 3.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 8990 Ft
    • 17990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Az intelligens adagoló rendszerrel ellátott i-DOS mosógép mindent automatikusan tesz, hogy mindig tökéletes eredményt kaphasson.

Termékelőnyök:

WAU28S60BY

Erős, tartós, csendes és hatékony.

WAU28S60BY

A lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.

A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

WAT28660BY

WAU28S60BY

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

WAU28S60BY

A mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

A szennyeződések eltávolításának legjobb módja – teljesen automatikusan.

A tökéletes mosási eredmények elérése már gyerekjáték. Egyszerűen töltse fel a dobot, majd nyomja meg a „Start” gombot. Az automata programmal a mosógép mindent automatikusan állít be a mosnivaló ruhának megfelelően, ami mindenkor tökéletes mosási eredményt garantál.

WAU28S60BY
WAT28660BY

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

A végtelenül csendes mosógép.

WAU28S60BY

Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

WAU28S60BY

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAU28S60BY

Energiaosztály

C

Max. ruhatöltet (kg)

9

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Könnyen forgó választógomb

Programok

dobtisztító program emlékeztetővel, Egyszeri öblítés, Farmer/fekete ruha, Gyors/mix, Ingek/blúzok, Kézi mosás, Kímélő automata, leeresztés/centrifuga, Pamut 40°, Pamut 60°, Sportruházat/fitness, Szuper gyors 30 és 15 perces program, Finom mosás, Gyapjú, Kímélő mosás, Selyem

Szenzorok

i-Dos, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

Nincs

Vízeláraszt. elleni védelem

Bejövő vízcső védelme

Mosási zajszint (dBA)

48

Centr. zajszint (dBA)

72

Nettó súly (kg)

70,6

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

590

Garanciaidő

2 év

Extrák

32 cm átmérőjű, ezüstfehér, 171°-ban nyíló ajtó, ActiveWater Plus technológia, AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, AquaSensor, Automatikus, precíz töltetsúly érzékelés, hogy a felhasznált víz mennyiségét tökéletesen meg lehessen állapítani, minden mosásnál., Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás, Ecosilence Drive, SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt., Sport program, Többszörös vízvédelmi rendszer, Töltősúly ajánlás, TouchControl vezérlés a tökéletes beállításért, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció, Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció, VarioDob: kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően, XXL méret, Gyerekzár, Hangjelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató