Bosch WAU28PH0BY Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, i-Dos, HomeConnect, ActiveWater Plus, C energiaosztály

249 900 Ft

C
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 8990 Ft
    • 17990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Leírás

Az i-DOS mosógép az intelligens adagoló rendszerrel és a Home Connect szolgáltatással a legokosabb mosógép, amely mindent megtesz, hogy mindig tökéletes eredményeket kaphasson.

Termékelőnyök:

A készüléke hallgat Önre.

Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően mosogépe hanggal is vezérelhető. Kérjük,győződjön meg róla, hogy az Alexa alkalmazásban levő „Home Connect” opció elérhető-e az Ön országában. Aktiválja a megfelelő beállításokat az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.

A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

WAT28660BY

WAU28S60BY

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

WAU28S60BY

A mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

A szennyeződések eltávolításának legjobb módja – teljesen automatikusan.

A tökéletes mosási eredmények elérése már gyerekjáték. Egyszerűen töltse fel a dobot, majd nyomja meg a „Start” gombot. Az automata programmal a mosógép mindent automatikusan állít be a mosnivaló ruhának megfelelően, ami mindenkor tökéletes mosási eredményt garantál.

WAU28S60BY
WAT28660BY

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

A végtelenül csendes mosógép.

WAU28S60BY

Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

WAU28S60BY
WAU28PH1BY

A megfelelő javaslat minden feladathoz.

A megfelelő program kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de akár kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a mosás során – közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Bármikor. Minden egyes mosással. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el minden mosás alkalmával.

Gondoskodjon a mosásról, még akkor is, amikor nincs otthon.

WAU28PH1BY

Senki sem élvezi a ruhamosást. Különösen akkor, amikor siet valahova, de még várnia kell, hogy elkészüljön. A Home Connect funkcióval rendelkező Bosch mosógépek már teljes mértékben átengedik Önnek az irányítást – egyetlen gombot kell csak megnyomnia. Egyszerűen csak használja a mobileszközét a készülék állapotának ellenőrzésére, és kényelmesen szabályozhatja illetve felügyelheti készülékét a Home Connect applikáción keresztül. A mosógépe állapotához való távoli hozzáféréssel most már nyugodtan elmehet otthonról, és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen rendben van.

WAU28PH1BY
WAU28PH1BY

A mosni való ruha, ami mozgásban tart.

Meg kell várnia, amíg a mosógép végez – ez nem csak időpocsékolás, de nagyon bosszantó is lehet, különösen azok számára, akik kevés idővel gazdálkodnak. A Home Connect nyugalmat biztosít és segítségével hasznosabban töltheti el az idejét. Ha szeretné, akkor mosógépe értesítéseket küldhet Önnek közvetlenül a mobilkészülékére, így kényelmesen értesülhet az aktuális program állapotáról, valamint további hasznos tudnivalókról. Több feladatot is elláthat mind az otthonából, mind azon kívül – még egyszerűbben.

Intelligens távoli szolgáltatás

WAU28PH1BY

Tudjuk milyen nehéz, amennyiben a háztartási készüléke nem működnek úgy, ahogyan kellene. A távdiagnosztika gyors segítséget nyújthat Önnek. Egyszerűen hívja a Home Connect segédvonalat. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálata ezután távolról is megvizsgálhatja a készüléket, megtalálhatja a problémás területet, és megadhatja a szükséges tanácsokat. Abban az esetben, ha a probléma nem megoldható ilyen módon, a Bosch szerviztechnikusa házhoz megy.

WAU28PH1BY

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAU28PH0BY

Energiaosztály

C

Max. ruhatöltet (kg)

9

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Éves energiafogyasztás (kWh)

66

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy LED kijelző

Vezérlés

Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval

Programok

dobtisztító program emlékeztetővel, Egyszeri öblítés, Folt program – fű, Folt program – vaj/olaj, Folt program – vér, Folt program – vörösbor, Gyors/mix, Ingek/blúzok, Kézi mosás, Kímélő automata, leeresztés/centrifuga, Pamut 40°, Pamut 60°, Remote program, Szuper gyors 30 és 15 perces program, Finom mosás, Gyapjú, Kímélő mosás, Selyem

Szenzorok

i-Dos, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Vízeláraszt. elleni védelem

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Mosási zajszint (dBA)

47

Centr. zajszint (dBA)

71

Nettó súly (kg)

73,6

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

590

Garanciaidő

2 év

Extrák

32 cm átmérőjű, 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak, 171°- ban nyíló ajtó, ActiveWater Plus technológia, AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, AquaSensor, Automata adagolás: inteligens adagolórendszer az optimális mosási eredményért, Automatikus, precíz töltetsúly érzékelés, hogy a felhasznált víz mennyiségét tökéletesen meg lehessen állapítani, minden mosásnál., Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás, Ecosilence Drive, Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról, Hangszigetelés, Home Connect Easy Start, Home Connect Push üzenetek, Home Connect távoli diagnosztika, Home Connect távoli elérés, SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt., Sport program, Többszörös vízvédelmi rendszer, Töltősúly ajánlás, TouchControl vezérlés a tökéletes beállításért, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció, Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció, VarioDob: kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően, Gyerekzár, Hangjelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató