Bosch WAN24291BY Elöltöltős mosógép, 8 kg, 1200 ford/perc, C energiaosztály

172 900 Ft

C
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 7990 Ft
    • 15990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Automata mosógép EcoSilence Drive™ motorral: csendes és megbízható működés, melyre bármikor számíthat.

Termékelőnyök:

WAJ24060BY

Erős, tartós, csendes és hatékony.

WAJ24060BY

A lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.

A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

WAJ24060BY

WAN24062BY

Hatékony tisztítás és hatékony energiafogyasztás – egyszerre.

WAN24062BY

A legtöbb mosógép megfelelően gondoskodik a ruhákról, de csak néhányuk tervezésekor ügyeltek a kedvező energiafogyasztásra. Az ActiveWater funkcióval biztosítható, hogy a készülék pontosan az adott ruhamennyiséghez szükséges áram- és vizmennyiséget használja fel. Egyetlen gombnyomással tökéletes eredményt és nyugalmat érhet el – minden mosásnál.

Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

WAN28291BY

A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

WAN28291BY

WAJ24060BY

A végtelenül csendes mosógép.

WAJ24060BY

Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAN24291BY

Energiaosztály

C

Max. ruhatöltet (kg)

8

Centrifuga max. (ford./perc)

1200

Éves energiafogyasztás (kWh)

63

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

LED kijelző

Programok

30°C, Extra-öblítés/ keményítés, Finom/selyem, Gyapjú/kézi, Gyors/mix, Ingek/blúzok, Pamut 40°, Pamut 60°, Sportruházat/fitness, Szuper gyors 30 és 15 perces program, Tolltöltet, Függöny

Szenzorok

TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

Nincs

Vízeláraszt. elleni védelem

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Mosási zajszint (dBA)

51

Centr. zajszint (dBA)

76

Nettó súly (kg)

71

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

550

Garanciaidő

2 év

Extrák

30 cm átmérőjű 180°-ban nyitható betöltőablak, 3D-AquaSpar mosási rendszer, AntiVibration Design: extrém stabil és hihetetlenül halk hála a speciális rázkódás védelemnek, Dobkiegyensúlyozás, Ecosilence Drive, Extra öblítés, Fém ajtózáró kar, Fokozatmentes súlyautomatika, Fordulatszám-módosítás, Hangjelzés a program végén, Hangszigetelés, Komfort ajtózár, Külön folyékony mosószertartó, Nagy kijelző a hőmérséklet, a centrifuga sebesség, a hátralévő idő, a 24 órás késleltetés és a töltetajánlásra, Sötét mosóprogram, SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt., Start/Stop gomb, Teljesen elektronikus egygombos kezelés a mosó- és speciális programokhoz, Többszörös vízvédelmi rendszer, Túladagolás jelzése, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció, Gyerekzár, Időzítés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató