Bosch WAL28PH2BY Elöltöltős mosógép, 10 kg, 1400 ford/perc, A energiaosztály

357 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 2490 Ft
    • 3190 Ft

Kosár

Leírás

Az i-DOS mosógép az intelligens adagoló rendszerrel és a Home Connect szolgáltatással a legokosabb mosógép, amely mindent megtesz, hogy mindig tökéletes eredményeket kaphasson.

Termékelőnyök:

i-DOS Automata adagoló

Spóroljon a vízzel és mosószerrel.

Feature IconÉrjen el maximális hatékonyságot a mosásnál az i-DOS automata adagolórendszerrel. Töltse fel egyszer a mosószer- és öblítőrekeszeket és az i-DOS szenzorok minden egyes mosáshoz kimérik a pontos mosószer- és vízadagot, mosásról mosásra. Így takarékoskodhat a mosószerrel és elkerülheti a szükségtelen öblítést.

Sport program

Tisztaság minden ruha esetén.

Feature IconIdeális módszer a modern mikroszálas és színes szövetek ápolására. Különösen kíméletes az alacsony mosási hőmérsékletek miatt, “hideg” -től 40 ° C-ig. A rövid centrifugálás és a végén lévő rövid lazítási fázis szintén csökkenti a gyűrődést.

EcoSilence Drive

Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Feature IconSenki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

 

ActiveWater™Plus

Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

Feature IconA mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

Home Connect

Okos háztartási eszközökkel könnyebb az élet.

Feature IconA jövő itt van és már az ajtón kopogtat. A Home Connect okostechnológiát nyújt készülékeihez, és lehetővé teszi azok telefonon vagy táblagépen keresztül történő vezérlését.

Automatikus programok

A legjobb módja a szennyeződések eltávolításának, mindezt teljesen automatikusan.

A csodás mosási eredmény ma már nem jelent kihívást. Csak töltse fel a dobot és nyomja meg a „Start” gombot. A gép mindent automatikusan beállít a ruha anyagának típusától és a szennyeződés mértékétől függően, így garantálva a tökéletes mosást minden alkalommal.

Hygiene Plus

Higiénikus mosás, akár 40 °C -on is.

Néha a tiszta nem elég tiszta. Ezért fejlesztettük ki a Hygiene Plus programot. Állandóan tartja a hőmérsékletet a mosási ciklus alatt, és egy további öblítési ciklust ad hozzá a higiénikusan tiszta ruhanemű biztosításához, különösen hatékonyan elpusztítva a kórokozókat és a házi poratkákat. Az eredmény: higiénikus mosási eredmények, amelyek még 40 ° C -on is elpusztítják a közönséges baktériumok 99,99% -át. * * A Bosch mosógépek 40 °C és 60 °C -os „AllergyPlus” mosási programmal megfelelnek a tudományosan ajánlott feltételeknek a kórokozók 99,99% -ára vonatkozóan csökkenés az Enterococcus Hirae és a Pseudomonas Aeruginosa esetében, Honisch et al. 2014, alapján”A mosási ciklusidő, a hőmérséklet és a mosószer -készítmény hatása a háztartási mosás higiéniai hatékonyságára.” a Rajna-Waali Egyetemen kutatása alapján

WAU28S60BY
WAT28660BY

Újratöltés funkció

Az Újratöltés funkcióval többé nem kell aggódnia, ha kifelejtett valamit a mosásból.

Feature IconElfelejtette hozzáadni gyermeke zokniját vagy pólóját? Semmi gond! Az Újratöltés funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus alatt* könnyedén hozzáadjon vagy kivegyen ruhákat a mosógépből. Csak nyomja meg az Újratöltés gombot és nyissa ki a mosógép ajtaját, majd adja hozzá a kifelejtett ruhát és folytassa a mosást. *Biztonsági okokból az Újratöltés funkció nem elérhető, ha a víz 50°C -nál melegebb vagy a vízszint túl magas.

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

WAL28PH2BY

Energiaosztály

A

Max. ruhatöltet (kg)

10

Centrifuga max. (ford./perc)

1400

Energiafogyasztás (kWh)/100 ciklus

51

Motor

EcoSilence Drive

Kijelző típusa

Nagy, LED-es érintőkijelző

Vezérlés

Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés

Programok

kímélő automata, dobtisztító program emlékeztetővel, utcai ruha, leeresztés / centrifuga, gyors/mix, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program, Programok az alkalmazáson keresztül: Folt program – vér, Folt program – vaj/olaj, Folt program – fű, Folt program – vörösbor, Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás

Szenzorok

AquaSensor, TouchControl érintős kezelés

Woolmark minősítés

Belső világítás

LED

Bejövő vízcső védelme

AquaStop

Centr. zajszint (dBA)

71

Nettó súly (kg)

77,9

Magasság (mm)

848

Szélesség (mm)

598

Mélység (mm)

632

Garanciaidő

3 év

Extrák

32 cm átmérőjű, 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak, 171°-ban nyíló ajtó, ActiveWater Plus: a víz hatékony felhasználása kis töltetek mellett is, az automatikus töltetfelismerésnek köszönhetően., AquaSensor az optimális öblítésért, AquaStop elektronikus vízvédelmi rendszer, Belső dobvilágítás: LED, Dobkiegyensúlyozás, Dobtisztítás emlékeztető funkcióval, EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika, Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról, Gyermekzár, Kijelzés mosószer túltöltésre, Töltésmennyiség mérés, Energia- és vízfelhasználás kijelzése az adott programra, Demo program, Túlhabzás figyelés, Újratöltés funkció: adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat, XXL Dobtérfogat: 70 l, Hangjelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!