Bosch TIS30321RW VeroCup 300 Automata kávéfőző

179 900 Ft

Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Egyszerűen tökéletes kávé, egyszerűen maximális kényelem.

Termékelőnyök:

CTL636ES6

Finoman őröl a tökéletes aromáért: CeramDrive.

A kivételesen jó minőségű és tartós, kopásálló kerámiából készült daráló egyenletesen finomra darálja az Ön kávéját, lehetővé téve, hogy minden egyes kávébabszem teljes zamata előjöjjön. Az őrlés mértéke egyénileg állítható — ami jobb ízt és összehasonlíthatatlan aromát eredményez.

Intelligens belső fűtőberendezés: tökéletes aroma.

A tökéletes kávé optimális főzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyag egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé gyorsan égett ízt kap. Az intelligens SensoFlow rendszer a vizet a teljes forrázási folyamat tartamára 90 °C és 95 °C közé melegíti, miáltal karakteres aromájú és összehasonlíthatatlan zamatú kávét készít.

TIS30129RW

Élvezze az összes italt egyetlen gombnyomással.

Kihívás egy krémes cappuccino készítése? Többé már nem. Akár a latte macchiato-t, a cappuccino-t vagy az eszpresszót szereti, élvezze a OneTouch funkciót a Bosch automata kávéfőzőjén. Kávé- és tejitalok készítése egyetlen gombnyomással.

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

TIS30321RW

Szín

Ezüst

Teljesítmény (W)

1300

Víztartály kapacitás (l)

1,4

Kijelző típusa

LCD display

Vezérlés

OneTouch funkció: minden kávéspecialitás egy gombnyomással

Tisztítás

Automatikus öblítés a készülék kikapcsolásnál, bekapcsolásnál, Calc'nClean: automata vízkőtelenítő és tisztító program, Kivehető cseppgyűjtőtálca és kávézaccgyűjtő, Kivehető forrázóegység, Minden, a tejes italok készítéséhez használt rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosogatógépben mosható

Garanciaidő

2 év

Tartozék

Vízkeménység mérő tesztcsík

Extrák

"2 csésze" funkció, Aktív csészemelegítő funkció, be-/kikapcsoló gomb, Aromavédő tetővel ellátott kávébabtartály (250 g), Csökentett felfűtési idő, Egyénileg változtatható kávéőrlési fokozat, Elektromos csatlakozókábel hossza: 1 m, Kerámia őrlőmű, Kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 13 cm-es pohár, MilkMagic Pro: a cappuccino és a latte macchiato egyszerűen elkészíthető, Opcionális BRITA Intenza vízszűrő, SensoFlow System: az innovatív fűtőelem, Vízpumpa, 15 bar nyomás

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató