Bosch SPV2HKX39E Beépíthető mosogatógép, 9 teríték, HomeConnect, 45 cm

153 900 Ft

E
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 3.990 Ft
 • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


  • 7990 Ft
  • 13990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 790 Ft
  • 2190 Ft

Leírás

Összekapcsolható mosogatógép a Home Connect Appból bármikor aktiválható zajcsökkentéssel.

Termékelőnyök

SPV2IKX10E

Ha további szárításra lenne szükség!

SPV2IKX10E

Az Extra szárítás opció aktiválásával az edényeket alaposabban szárítja a készülék az öblítési ciklus magasabb vízhőmérsékletének és a hosszabb szárítási időknek köszönhetően – egyetlen gombnyomással.

Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.

SPV2IKX10E

Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

SPV2IKX10E
SPV2IKX10E

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

SPV2IKX10E

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

Megbízható minőség.

Speciális felületkezeléseket és gyártási eljárásokat fejlesztettünk ki, amelyeket precízen hozzáigazítottuk a mosogatógépek belsejénél használt anyagokhoz. Ennek eredménye a belső üreg belülről kifelé történő átrozsdásodása elleni, 10-éves garancia az általunk ajánlható, összes mosogatógépre. Ez a garancia a 2012. január 1-én, illetve azután vásárolt, összes mosogatógépre aktiválható.

SPV2IKX10E
SPV2IKX10E

A mosogatószer tökéletes felhasználása.

SPV2IKX10E

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SPV2IKX10E

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

SPV2IKX10E

SPV2IKX10E

A készülék hallgat Önre.

Az Amazon Alexa-val való partneri kapcsolatnak köszönhetően mosogatógépét hanggal is vezérelheti. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Alexa alkalmazásban a „Home Connect” készség elérhető-e az Ön országához és nyelvéhez. Aktiválja a megfelelő készséget az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

Jól látható információ.

SPV2IKX10E

Egy piros fény a padlózaton tájékoztatja, hogy az Ön teljesen beépített mosogatógépe még mindig dolgozik, vagy már befejezte.

SPV2IKX10E

SPV2IKX10E

Automatikus programok

SPV2IKX10E

Különböző mosogatási igényekhez különböző mosogatási beállítások szükségesek. A helytelen program kiválasztása nem csak az időt, hanem a vizet és az energiát is pazarolja. A Bosch ezen programjai automatikusan szabályozzák a víz hőmérsékletét és az öblítés idejét a mosogatás alatt, hogy azok megfeleljenek a szennyezettségnek és a betöltési mennyiségnek. Ez azt jelenti, hogy az automatikus programoknál csak annyi vizet kell felhasználni, amennyire a tökéletes eredmény eléréséhez szükség van. A megfelelő mosogatás minden egyes ciklusban – mindezt egyetlen gombnyomással.

Az üvegek tovább maradnak fényesek.

Meglepő lehet, de a tisztításhoz használt víz típusa nagy hatással van az üvegárukra és a finom kerámiára. Mivel a lágy víz üvegkorróziót okoz, az üvegvédő technológiával ellátott Bosch mosogatógépek folyamatosan szabályozzák a keménységi fokot annak érdekében, hogy az értékes poharak és a finom porcelán mindig különleges gondossággal legyen elmosogatva. Megfelelően gondoskodás az érzékeny edényekről.

SPV2IKX10E

További információk

Márka

Bosch

Modell

SPV2HKX39E

Energiaosztály

E

Teríték

9 (IEC szabvány)

Programok száma

5

Hőmérsékletek száma

Mosogató programok

3 speciális opció: Távoli indítás, Extra szárítás, VarioSpeed Plus, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Előöblítés, Expressz 65 °C, Intenzív 70 °C

Kijelző típusa

LED szimbólumos kijelző

Kezelőpanel típusa

Kezelés az ajtó felső részéről

Motor

Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

Felső kosár jellemzői

2 csészetartó rész, Állítható magasságú, Kiegészítő evőeszköztartó

Alsó kosár jellemzői

2 lehajtható rész, Könnyen gördülő kerekek, Ütköző az alsó kosár véletlen túlhúzása ellen, Variálható evőeszköz tartó

Evőeszköz kosár

Vario kosárrendszer

Evőeszköz tartó polc

Nincs

Zajszint (dB)

48

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

27,9

Magasság (mm)

815

Szélesség (mm)

448

Mélység (mm)

550

Garanciaidő

2 év

Extrák

AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, AquaStop, Auto 3in1 funkció: 3in1 tabletta alkalmazásakor a program automatikusan ehhez igazodik, Auto Program, DosageAssist, DuoPower karok a felső kosárban, Ecosilence Drive, Extra szárítás, Hőcserélő, Home Connect, Home Connect Easy Start, Home Connect képes WiFi-n keresztül, Időprogramozás 3, 6, 9 óra között, InfoLight, program végén fénycsík a padlón, Machine Care, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Páraterelő lemez tartozékként, Sóbetöltő tölcsérrel

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató