Bosch SPS66TI01E Szabadonálló mosogatógép,10 teríték, SuperSilence, HygienePlus, PerfectDry, VarioDrawer Pro, A+++ energiaosztály

234 900 Ft

A+++
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Kiszállítás

    Rendelésre - Szállítási idő: várhatóan 5-10 munkanap


    • 790 Ft
    • 2190 Ft

Leírás

A nyugalom szigetét hozza el Önnek. SuperSilence mosogatógép, Csendes programmal.

Termékelőnyök

Az üvegek tovább maradnak fényesek.

Meglepő lehet, de a tisztításhoz használt víz típusa nagy hatással van az üvegárukra és a finom kerámiára. Mivel a lágy víz üvegkorróziót okoz, az üvegvédő technológiával ellátott Bosch mosogatógépek folyamatosan szabályozzák a keménységi fokot annak érdekében, hogy az értékes poharak és a finom porcelán mindig különleges gondossággal legyen elmosogatva. Megfelelően gondoskodás az érzékeny edényekről.

SMS25AW05E
SMS25AW04E

A mosogatószer tökéletes felhasználása.

SMS25AW04E

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.

Megbízható minőség.

Speciális felületkezeléseket és gyártási eljárásokat fejlesztettünk ki, amelyeket precízen hozzáigazítottuk a mosogatógépek belsejénél használt anyagokhoz. Ennek eredménye a belső üreg belülről kifelé történő átrozsdásodása elleni, 10-éves garancia az általunk ajánlható, összes mosogatógépre. Ez a garancia a 2012. január 1-én, illetve azután vásárolt, összes mosogatógépre aktiválható.

SMS25AW05E
SMS40E32EU

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SMS40E32EU

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

Elektronikus indítás késleltetés.

Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre kiválaszthatja. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen kezelje, a nap folyamán bármikor, munkaidőben vagy éjszaka. A program indítása után a programkijelző megjeleníti a pontos hátralévő időt.

SMS25AW04E
SMS25AW05E

Optimalizált mosogatás és szárítás

SMS25AW05E

A hőcserélővel ellátott mosogatógépek az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sokkot. Ezen felül a hőcserélő a kondenzációs szárítás egy gyorsabb és energiatakarékosabb formáját is megvalósítja és mivel nincs szükség az ajtó kinyitására a belső tér ishigiénikusabb.

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

SMS25AW04E

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

SMS25AW04E
SMS25AW04E

Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.

SMS25AW04E

Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

További információk

Márka

Bosch

Modell

SPS66TI01E

Szín

Ezüst+inox

Energiaosztály

A+++

Teríték

10

Programok száma

6

Hőmérsékletek száma

6

Mosogató programok

3 speciális opció: VarioSpeed Plus, Higiénia Plus, Extra szárítás, Auto 45-65 °C, Csendes 50 °C, Eco 50 °C, Intenzív 70 °C, Rövid 60 °C, Üveg 40 °C

Kijelző típusa

Nagy méretű digitális kijelző, Piros színű display kijelzés, Programfutás kijelző

Kezelőpanel típusa

Motor

EcoSilence Drive, Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

ServoSchloss, könnyített ajtózáródás

Felső kosár jellemzői

3 lehajtható tányértartó, Állítható magasságú felső kosár, 3 szintű "RackMatic" rendszerrel, Csészetartó

Alsó kosár jellemzői

4 lehajtható elem, Csészetartó, Talpas pohár tartó rendszer

Evőeszköz kosár

VarioFlex Pro kosárrendszer piros színű érintési pontokkal

Evőeszköz tartó polc

VarioDrawer Pro: nagyobb rugalmasság és jobb helykihasználás

Zajszint (dB)

43

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

45,7

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

450

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

2 + 1 év

Extrák

ActiveWater technológia, AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, AquaStop, Auto 3in1 funkció: 3in1 tabletta alkalmazásakor a program automatikusan ehhez igazodik, DosageAssist, DuoPower karok a felső kosárban, EcoDrying: eco szárítás, Ecosilence Drive, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Elektronikus nyomógombzár, Elektronikus öblítőszerhiány jelzés, Elektronikus só-utántöltés jelzés, EmotionLight, Extra szárítás, Gép ápolás program, Hőcserélő, Időprogramozás 1-24 óra között, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Regeneráló elektronika, SuperSilence, Töltöttség-szenzor, VarioDrawerPro, VarioFlex Pro kosárrendszer piros színű érintési pontokkal, Zeolith energiatakarékos szárítás

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató