Bosch SMS68NI10E Szabadonálló mosogatógép, 14 teríték, SuperSilence, HygienePlus, VarioDrawer, A++ energiaosztály

240 900 Ft

A++
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: INGYENES
  • Kiszállítás

    Rendelésre - Szállítási idő: várhatóan 5-10 munkanap


    • 790 Ft
    • 2190 Ft

Leírás

A nyugalom szigetét hozza el Önnek. SuperSilence mosogatógép, Csendes programmal.

Termékelőnyök

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SMS46KI01E

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

SMS46KI01E
SMS46KI01E

Optimalizált mosogatás és szárítás

SMS46KI01E

A hőcserélővel ellátott mosogatógépek az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sokkot. Ezen felül a hőcserélő a kondenzációs szárítás egy gyorsabb és energiatakarékosabb formáját is megvalósítja és mivel nincs szükség az ajtó kinyitására a belső tér ishigiénikusabb.

AquaSensor: tökéletes tisztítás egy csepp vízpazarlás nélkül.

SMS46KI01E

Nincs frusztrálóbb dolog, mint a mosogatógép kipakolása közben piszkos edényekkel találkozni. Az AquaSensor funkció segítségével az edények minden alkalommal tiszták és foltmentesek lesznek. Minden mosogatás kezdetén az AquaSensor megvizsgálja az edények szennyezettségének mértékét. Az ételmaradékok, zsír és mosószer-maradványok vizsgálatából az AquaSensor beállítja a megfelelő mosogatási eredményekhez szükséges optimális öblítési időt és szükség esetén még előmosogatást is végez. Mi több, mivel minden öblítés csak annyi vizet használ fel, amennyire valóban szükség van, az AquaSensor nagymértékben csökkenti a vízfogyasztást. Az intelligens öblítés, amely minden alkalommal a megfelelő mennyiségű vizet használja.

SMS46KI01E
SMS46KI01E

Kiemelkedően rugalmas mosogatógép.

SMS46KI01E

Előfordul, hogy nem fér be minden a mosogatógépbe, mivel annak kialakítása nem módosítható. A VarioDrawer egy plusz szint a Bosch mosogatógépekhez, amely megoldja ezt a problémát. Ideális az evőeszközökhöz és a kisebb konyhai eszközökhöz (például merőkanálhoz vagy habverőhöz), de a kávéscsészékhez is kiváló. Nagyobb rugalmasságot biztosít a mosogatógép megtöltésekor, és az alsó kosárban is több hely marad. A VarioDrawer evőeszköztartó kosárral a 60 cm-es mosogatógépeknél akár 14 terítéknek, a 45 cm-es mosogatógépeknél pedig 10 terítéknek szabadítható fel hely. Az eredmény: a mosogatógép rugalmasabban és kényelmesebben megtölthető.

Higiénikus tisztítás a legmagasabb színvonalon.

SMS46KI01E

Azoknál a családoknál, ahol kisgyermek vagy allergiás családtag van, az antibakteriális tisztítás sokszor nehéz feladat. A HygienePlus gondoskodik a magas színvonalú higiénikus tisztításról. A normál mosási programokat kiegészítő funkcióval az öblítési hőmérséklet akár 70 °C-ig növelhető legfeljebb tíz percre a baktériumok eltávolítása érdekében. Higiénikus tisztítás és teljes nyugalom, minden mosogatásnál.

SMS46KI01E

További információk

Márka

Bosch

Modell

SMS68NI10E

Szín

Ezüst+inox

Energiaosztály

A++

Teríték

14 (IEC szabvány)

Programok száma

8

Hőmérsékletek száma

5

Mosogató programok

1h 65 °C, 4 speciális opció: Intenzív zóna, VarioSpeed Plus, Higiénia Plus, Extra szárítás, Auto 45-65 °C, Csendes 50 °C, Eco 50 °C, Előöblítés, Gyors 45 °C, Intenzív 70 °C, Üveg 40 °C

Kijelző típusa

Fehér/piros, Programfutás kijelző

Kezelőpanel típusa

TouchControl érintőszenzoros kezelés

Motor

EcoSilence Drive, Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

ServoSchloss, könnyített ajtózáródás

Felső kosár jellemzői

2 csészetartó rész

Alsó kosár jellemzői

2 lehajtható csészetartó, 4 lehajtható elem

Evőeszköz kosár

VarioFlex kosarak

Evőeszköz tartó polc

VarioDrawer

Zajszint (dB)

44

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

51,8

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

2 + 1 év

Extrák

ActiveWater technológia, AntiFingerprint, AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, AquaStop, Auto 3in1 funkció: 3in1 tabletta alkalmazásakor a program automatikusan ehhez igazodik, DosageAssist, EcoDrying: eco szárítás, Ecosilence Drive, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Elektronikus nyomógombzár, Elektronikus öblítőszerhiány jelzés, Elektronikus só-utántöltés jelzés, Extra szárítás, Gép ápolás program, Glas 40°C program, Hőcserélő, HygienePlus, Időprogramozás 1-24 óra között, MaschineCare, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Regeneráló elektronika, SilencePlus, Töltöttség-szenzor, Üvegvédelem, VarioFlex kosarak, VarioSpeed Plus

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató