Bosch SMS46LI04E Szabadonálló mosogatógép, 13 teríték, SilencePlus, HygienePlus, VarioDrawer

154 900 Ft

E
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 790 Ft
    • 2190 Ft

Leírás

SilencePlus készülék. Gyengéd – még a füléhez is.

Termékelőnyök:

Ha további szárításra lenne szükség!

SMS2ITW04E

Az Extra szárítás opció aktiválásával az edényeket alaposabban szárítja a készülék az öblítési ciklus magasabb vízhőmérsékletének és a hosszabb szárítási időknek köszönhetően – egyetlen gombnyomással.

SMS2ITW04E
SMS46LI04E

Glas 40°C program

SMS46LI04E

Hányszor fordult már elő Önnel, hogy a mosogatógépből kivett poharak még nedvesek, netalán még piszkosak voltak és további mosogatásra volt szükség? A Glas 40 °C program kíméletesen tisztítja a poharakat – még a minőségi kristálypoharakat is –, miközben optimális szárítást és ragyogó csillogást biztosít. Ezt a hőmérséklet csökkentése és a szárítási idő kiterjesztése teszi lehetővé. A csillogó poharak és a foltmentes száradás egyértelműen bizonyítja a ragyogó és kímélő mosogatás eredményét.

Elektronikus indítás késleltetés.

Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre kiválaszthatja. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen kezelje, a nap folyamán bármikor, munkaidőben vagy éjszaka. A program indítása után a programkijelző megjeleníti a pontos hátralévő időt.

SMS46LI04E
SMS46LI04E

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SMS46LI04E

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

AquaSensor: tökéletes tisztítás egy csepp vízpazarlás nélkül.

SMS46LI04E

Nincs frusztrálóbb dolog, mint a mosogatógép kipakolása közben piszkos edényekkel találkozni. Az AquaSensor funkció segítségével az edények minden alkalommal tiszták és foltmentesek lesznek. Minden mosogatás kezdetén az AquaSensor megvizsgálja az edények szennyezettségének mértékét. Az ételmaradékok, zsír és mosószer-maradványok vizsgálatából az AquaSensor beállítja a megfelelő mosogatási eredményekhez szükséges optimális öblítési időt és szükség esetén még előmosogatást is végez. Mi több, mivel minden öblítés csak annyi vizet használ fel, amennyire valóban szükség van, az AquaSensor nagymértékben csökkenti a vízfogyasztást. Az intelligens öblítés, amely minden alkalommal a megfelelő mennyiségű vizet használja.

SMS46LI04E
SMS46LI04E

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

SMS46LI04E

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

Optimalizált mosogatás és szárítás

SMS46LI04E

A hőcserélővel ellátott mosogatógépek az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sokkot. Ezen felül a hőcserélő a kondenzációs szárítás egy gyorsabb és energiatakarékosabb formáját is megvalósítja és mivel nincs szükség az ajtó kinyitására a belső tér ishigiénikusabb.

SMS46LI04E
SMS46LI04E

Higiénikus tisztítás a legmagasabb színvonalon.

SMS46LI04E

Azoknál a családoknál, ahol kisgyermek vagy allergiás családtag van, az antibakteriális tisztítás sokszor nehéz feladat. A HygienePlus gondoskodik a magas színvonalú higiénikus tisztításról. A normál mosási programokat kiegészítő funkcióval az öblítési hőmérséklet akár 70 °C-ig növelhető legfeljebb tíz percre a baktériumok eltávolítása érdekében. Higiénikus tisztítás és teljes nyugalom, minden mosogatásnál.

További információk

Márka

Bosch

Modell

SMS46LI04E

Szín

Inox

Energiaosztály

E

Teríték

13 (IEC szabvány)

Programok száma

6

Hőmérsékletek száma

5

Mosogató programok

1h 65 °C, 3 speciális opció: VarioSpeed Plus, Higiénia Plus, Extra szárítás, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Előöblítés, Intenzív 70°C, Üveg 40 °C

Kijelző típusa

Nagy méretű digitális kijelző, Piros színű display kijelzés

Kezelőpanel típusa

Motor

EcoSilence Drive, Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

ServoSchloss, könnyített ajtózáródás

Felső kosár jellemzői

2 csészetartó rész, 2 lehajtható rész, Állítható magasságú felső kosár, 3 szintű "RackMatic" rendszerrel

Alsó kosár jellemzői

4 lehajtható elem

Evőeszköz kosár

VarioFlex kosárrendszer piros színű érintési pontokkal

Evőeszköz tartó polc

VarioDrawer

Zajszint (dB)

46

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

51,4

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

2 év

Extrák

AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, Ecosilence Drive, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Elektronikus öblítőszerhiány jelzés, Elektronikus só-utántöltés jelzés, Extra szárítás, Gép ápolás program, Hőcserélő, Home Connect, HygienePlus, Időprogramozás 1-24 óra között, Machine Care, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Regeneráló elektronika, Váltókar technika, VarioDrawer, VarioSpeed Plus

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató