Bosch SMS25AI05E Szabadonálló mosogatógép, 12 teríték

174 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

  • 7990 Ft
  • 15990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 890 Ft
  • 2690 Ft
  • 2490 Ft

Kosár

Leírás

SilencePlus készülék. Gyengéd – még a füléhez is.

Termékelőnyök:

Elektronikus indítás késleltetés.

Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre kiválaszthatja. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen kezelje, a nap folyamán bármikor, munkaidőben vagy éjszaka. A program indítása után a programkijelző megjeleníti a pontos hátralévő időt.

SMS25AI05E
SMS25AI05E

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SMS25AI05E

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

SMS2ITW04E

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

SMS2ITW04E
SMS25AI05E

Optimalizált mosogatás és szárítás

SMS25AI05E

A hőcserélővel ellátott mosogatógépek az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sokkot. Ezen felül a hőcserélő a kondenzációs szárítás egy gyorsabb és energiatakarékosabb formáját is megvalósítja és mivel nincs szükség az ajtó kinyitására a belső tér ishigiénikusabb.

A mosogatószer tökéletes felhasználása.

SMS2ITW04E

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.

SMS25AI05E
SMS25AI05E

A mosogatószer tökéletes felhasználása.

SMS25AI05E

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.

Megbízható minőség.

Speciális felületkezeléseket és gyártási eljárásokat fejlesztettünk ki, amelyeket precízen hozzáigazítottuk a mosogatógépek belsejénél használt anyagokhoz. Ennek eredménye a belső üreg belülről kifelé történő átrozsdásodása elleni, 10-éves garancia az általunk ajánlható, összes mosogatógépre. Ez a garancia a 2012. január 1-én, illetve azután vásárolt, összes mosogatógépre aktiválható.

SMS25AI05E
SMS25AI05E

Az üvegek tovább maradnak fényesek.

Meglepő lehet, de a tisztításhoz használt víz típusa nagy hatással van az üvegárukra és a finom kerámiára. Mivel a lágy víz üvegkorróziót okoz, az üvegvédő technológiával ellátott Bosch mosogatógépek folyamatosan szabályozzák a keménységi fokot annak érdekében, hogy az értékes poharak és a finom porcelán mindig különleges gondossággal legyen elmosogatva. Megfelelően gondoskodás az érzékeny edényekről.

További információk

Márka

Bosch

Modell

SMS25AI05E

Szín

Inox

Energiaosztály

E

Teríték

12

Programok száma

5

Hőmérsékletek száma

3

Mosogató programok

1h 65 °C, 2 speciális opció: VarioSpeed Plus, Féltöltet, Eco 50 °C, Előöblítés, Intenzív 70°C, Mix 65°C

Kijelző típusa

Piros színű display kijelzés, Digitális kijelző

Kezelőpanel típusa

Forgatógombos kezelés integrált "Start" gombbal

Motor

EcoSilence Drive, Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

ServoSchloss, könnyített ajtózáródás

Felső kosár jellemzői

2 csészetartó rész, Talpas pohár tartó rendszer

Alsó kosár jellemzői

Evőeszköz tartó

Evőeszköz kosár

Nincs

Evőeszköz tartó polc

Nincs

Zajszint (dB)

48

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

46,2

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

2 év

Extrák

ActiveWater technológia, AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, AquaStop, DosageAssist, Ecosilence Drive, Elektronikus időzítés, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Elektronikus nyomógombzár, Elektronikus öblítőszerhiány jelzés, Elektronikus só-utántöltés jelzés, Extra szárítás, Időprogramozás 1-24 óra között, Machine Care, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Regeneráló elektronika, Silence program, SilencePlus, Tabletta számláló, Váltókar technika, VarioSpeed Plus

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató