Bosch SMS25AI04E Szabadonálló mosogatógép, 12 teríték, SilencePlus

164 900 Ft

F
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

  • 7090 Ft
  • 13990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 890 Ft
  • 2690 Ft
  • 2490 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

SilencePlus készülék. Gyengéd – még a füléhez is.

Termékelőnyök:

Glas 40°C program

SMS25AW04E

Hányszor fordult már elő Önnel, hogy a mosogatógépből kivett poharak még nedvesek, netalán még piszkosak voltak és további mosogatásra volt szükség? A Glas 40 °C program kíméletesen tisztítja a poharakat – még a minőségi kristálypoharakat is –, miközben optimális szárítást és ragyogó csillogást biztosít. Ezt a hőmérséklet csökkentése és a szárítási idő kiterjesztése teszi lehetővé. A csillogó poharak és a foltmentes száradás egyértelműen bizonyítja a ragyogó és kímélő mosogatás eredményét.

SMS25AW04E
SMS25AW04E

A mosogatószer tökéletes felhasználása.

SMS25AW04E

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.

Ha további szárításra lenne szükség!

SMS25AW04E

Az Extra szárítás opció aktiválásával az edényeket alaposabban szárítja a készülék az öblítési ciklus magasabb vízhőmérsékletének és a hosszabb szárítási időknek köszönhetően – egyetlen gombnyomással.

SMS25AW04E
SMS40E32EU

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.

SMS40E32EU

Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!

Elektronikus indítás késleltetés.

Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre kiválaszthatja. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen kezelje, a nap folyamán bármikor, munkaidőben vagy éjszaka. A program indítása után a programkijelző megjeleníti a pontos hátralévő időt.

SMS25AW04E
SMS25AW04E

AquaSensor: tökéletes tisztítás egy csepp vízpazarlás nélkül.

SMS25AW04E

Nincs frusztrálóbb dolog, mint a mosogatógép kipakolása közben piszkos edényekkel találkozni. Az AquaSensor funkció segítségével az edények minden alkalommal tiszták és foltmentesek lesznek. Minden mosogatás kezdetén az AquaSensor megvizsgálja az edények szennyezettségének mértékét. Az ételmaradékok, zsír és mosószer-maradványok vizsgálatából az AquaSensor beállítja a megfelelő mosogatási eredményekhez szükséges optimális öblítési időt és szükség esetén még előmosogatást is végez. Mi több, mivel minden öblítés csak annyi vizet használ fel, amennyire valóban szükség van, az AquaSensor nagymértékben csökkenti a vízfogyasztást. Az intelligens öblítés, amely minden alkalommal a megfelelő mennyiségű vizet használja.

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

SMS25AW04E

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

SMS25AW04E
SMS25AW04E

Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.

SMS25AW04E

Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

További információk

Márka

Bosch

Modell

SMS25AI04E

Szín

Ezüst+inox

Energiaosztály

F

Teríték

12

Programok száma

5

Hőmérsékletek száma

5

Mosogató programok

1h 65 °C, 2 speciális opció: VarioSpeed Plus, Extra szárítás, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Intenzív 70 °C, Üveg 40 °C

Kijelző típusa

Piros színű display kijelzés

Kezelőpanel típusa

Forgatógombos kezelés integrált "Start" gombbal

Motor

EcoSilence Drive, Inverter (BLCD)

Ajtóbiztonság

ServoSchloss, könnyített ajtózáródás

Felső kosár jellemzői

2 csészetartó rész, Állítható magasságú

Alsó kosár jellemzői

Evőeszköz tartó, 2 lehajtható tányértartó

Evőeszköz kosár

Vario kosárrendszer

Evőeszköz tartó polc

Nincs

Zajszint (dB)

46

Felső mosogatási szint

Alsó szórókar típusa

Bejövő vízcső védelme

Aqua Stop

Nettó súly (kg)

46,8

Magasság (mm)

845

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

600

Garanciaidő

2 év

Extrák

ActiveWater technológia, AntiFingerprint, AquaMix, üvegvédelmi rendszer, AquaSensor, AquaStop, Auto 3in1 funkció: 3in1 tabletta alkalmazásakor a program automatikusan ehhez igazodik, Auto Program, DosageAssist, Ecosilence Drive, Elektronikus maradékidő kijelzés percben, Elektronikus öblítőszerhiány jelzés, Elektronikus só-utántöltés jelzés, Extra szárítás, Glas 40°C program, Időprogramozás 1-24 óra között, Öntisztító szűrő 3 részes hullámos szűrőrendszerrel, Regeneráló elektronika, SilencePlus, Töltöttség-szenzor, Üvegvédelem, Elektronikus időzítő

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató