Bosch PXY875KW1E Beépíthető Serie8 indukciós főzőlap, FlexInduction, PerfectCook, PerceftFry szenzor, 80 cm

659 900 Ft

B
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 20990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Termékelőnyök:

PXX875D67E

A legjobb sütési eredményért.

PXX875D67E

A sütésnél döntő fontosságú a hőmérséklet. Ha túl forróa serpenyő, akkor még a legjobb steak is túl gyorsan sül vagy odaég. Mindegy, hogyan szereti – véresen, félig vagy jól átsütve – a hús sütése ennél már nem is lehet egyszerűbb. A PerfectFry szenzor folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet sütés közben, és precízen állít rajta, ha szükséges.

Sütés gyorsabban

PXX875D67E

A PanBoost a serpenyőket és bevonatos edényeket gyorsabban melegíti fel anélkül, hogy aggódni kellene a túl magas hőmérséklet okozta károkért. A PanBoost funkciót a kezelőfelületen lehet kiválasztani. Így az edény 30 másodpercen belül készen áll a sütésre.

PXX875D67E

PVS851F21E

Turbózza fel a főzést.

Főzéskor néha jól jön egy kis plusz löket. A továbbfejlesztett PowerBoost funkcióval rendelkező indukciós főzőlapjaink még nagyobb teljesítménnyel működnek a gyorsabb főzés érdekében. Így például 2 liter víz felforralása majdnem 50%-kal gyorsabban történik, mint a hagyományos üvegkerámia főzőlapok esetén.

A tökéletes eredményre programozva

PXX875D67E

A MoveMode használatával a főzés teljesen ösztönös és kényelmes lesz. A levest például 9-es szinten kezdjük főzni, ezután 5-ös fokozaton megfőzzük, majd 1-es szinten melegen tartjuk, és a hagyományos főzőlapokon a teljesítményt magunk állítotjuk be. Most már a FlexInduction valamint a CombiInduction főzőlapok a MoveMode-dal együtt elvégzik ezt a feladatot Ön helyett, csak az edény helyzetét kell változtatni, hogy a teljesítményt állítsuk. A MoveMode bekapcsolásával a zónákat három külön területre oszthatjuk, melyeken az előre beállított fokozatok 1, 5 és 9.

PXX875D67E

PXY875KW1E

Modern és intuitív kezelés.

PXY875KW1E

A TFT-érintőkijelzőt úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű legyen a menüben való navigálás vagy a további funkciók kiválasztása és bekapcsolása anélkül, hogy a megjelenítés zavarossá válna. Az szövegek egyértelműen és könnyen érthetőek és a megjelenített képek még sürgős esetben is megkönnyítik a gyors navigációt.

Programozott siker a konyhában.

PXY875KW1E

A Bosch Assist-tal egy olyan segédet kap, amely tudja például, hogy az éppen elkészítendő ételhez milyen teljesítményfokozat ideális, továbbá gyakorlati tanácsokat is adhat. Elég csak jóváhagyni a javaslatokat, és már el is kezdheti a főzést.

PXY875KW1E

PXX875D67E

A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.

Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

Végtelen rugalmasság, egyetlen eredmény: tökéletesség.

PXY875KW1E

A főzőlapot használhatja hagyományos indukciós főzőlapként is négy különálló főzőzónával, de össze is vonhatja azokat két nagy, összefüggő FlexInduction zónává. Így további helyhez jut, ahol elhelyezheti edényét, legyen az bármilyen méretű vagy formájú – ahogyan Önnek tetszik. Amennyiben még ez sem lenne elegendő, a kiegészítő Flex zóna még tovább növeli a főzőfelületet, melyen így már könnyebben tud főzni.

PXY875KW1E

A főzés gyorsabban kezdetét veheti.

PXX875D67E

A QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

A főzőlap szabályozása egyszerűvé vált.

PXX875D67E

Nincs szükség a teljesítmény-fokozat egyedi beállítására, ha főzés közben átteszi az edényt az egyik főzőhelyről a másikra. Mivel a főzőhelyek átveszik a régi beállításokat, vagyis a főzési teljesítményt és időt – ezért csak egy gombnyomásra van szükség a jóváhagyáshoz.

Okos és biztonságos.

A főzőlap csak az edény felhelyezése után kezd el működni, ez a funkció nagy biztonságot és energiamegtakarítást biztosít.

Vezérlés pontosan.

17 fokozatú teljesítmény-szabályozás az elektromos főzőlapoknál, a teljesítmény pontos beállításához, hogy mindig megfeleljen az Ön főzési igényeinek.

További információk

Márka

Bosch

Modell

PXY875KW1E

Szín

Fekete

Főzőlap típusa

Indukciós

Keret típusa

Csiszolt első éllel és nemesacél betétekkel a két oldalon, Komfort-Profil

Elektromos teljesítmény (W)

7400

Szikragyújtás

Nincs

Kezelőpanel típusa

FullTouch teljes érintésvezérlésű TFT kijelző

Vezérlés funkciók

Assist funkció, a kiválasztott étel automatikus elkészítése, Automatikus beállítás-átvitel, Biztonsági kikapcsolás, CountUp timer, DirectSelect, Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén, Energia-fogyasztás kijelzés, Főzőlapról vezérelhető elszívó funkciók, Hob-Hood Control, Melegen tartó funkció, Minden főzőmezőhöz CountDown funkció, MoveMode (3 szint), PanBoost: Booster funkció, PerfectFry szenzor, PowerBoost funkció, minden főzőzónához, PowerManagement Funkció, QuickStart funkció, ReStart funkció, Törlési védelem, Edényfelismerés, Gyerekzár, Időzítő

Maradékhő kijelzés

2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Nettó súly (kg)

17,2

Beépítési magasság (mm)

51

Szélesség (mm)

816

Mélység (mm)

527

Garanciaidő

3 év

Extrák

17 fokozat, A kábel tartozék, Csatlakozási érték: 11.1 kW, Csatlakozó kábel (1.1 m) dugvilla nélkül, Energiafogyasztás kijelzés, Home Connect (kizárólag azokban az országokban ahol a Home Connect szolgáltatás elérhető)

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató