Bosch PXY875DE3E Beépíthető Serie8 indukciós főzőlap, FelxInduction, PerfectFry, PerfectCook, 80 cm

429 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 27990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Termékelőnyök:

PXY675DE3E

A legjobb sütési eredményért.

PXY675DE3E

A sütésnél döntő fontosságú a hőmérséklet. Ha túl forróa serpenyő, akkor még a legjobb steak is túl gyorsan sül vagy odaég. Mindegy, hogyan szereti – véresen, félig vagy jól átsütve – a hús sütése ennél már nem is lehet egyszerűbb. A PerfectFry szenzor folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet sütés közben, és precízen állít rajta, ha szükséges.

Turbózza fel a főzést.

Főzéskor néha jól jön egy kis plusz löket. A továbbfejlesztett PowerBoost funkcióval rendelkező indukciós főzőlapjaink még nagyobb teljesítménnyel működnek a gyorsabb főzés érdekében. Így például 2 liter víz felforralása majdnem 50%-kal gyorsabban történik, mint a hagyományos üvegkerámia főzőlapok esetén.

PXY675DE3E

PXY675DE3E

A tökéletes eredményre programozva

PXY675DE3E

A MoveMode használatával a főzés teljesen ösztönös és kényelmes lesz. A levest például 9-es szinten kezdjük főzni, ezután 5-ös fokozaton megfőzzük, majd 1-es szinten melegen tartjuk, és a hagyományos főzőlapokon a teljesítményt magunk állítotjuk be. Most már a FlexInduction valamint a CombiInduction főzőlapok a MoveMode-dal együtt elvégzik ezt a feladatot Ön helyett, csak az edény helyzetét kell változtatni, hogy a teljesítményt állítsuk. A MoveMode bekapcsolásával a zónákat három külön területre oszthatjuk, melyeken az előre beállított fokozatok 1, 5 és 9.

PXY675DE3E

Sütés gyorsabban

PXY675DE3E

A PanBoost a serpenyőket és bevonatos edényeket gyorsabban melegíti fel anélkül, hogy aggódni kellene a túl magas hőmérséklet okozta károkért. A PanBoost funkciót a kezelőfelületen lehet kiválasztani. Így az edény 30 másodpercen belül készen áll a sütésre.

A kifutott étel a múlté.

PXY675DE3E

A megfelelő hőmérséklet döntő fontosságú a tökéletes főzési eredmények szempontjából. Csak néhány fokkal több, és odaég a rizottó, kifut a tej vagy szétreped a kolbász. A PerfectCook automatikusan vezérli és szabályozza z edény hőmérsékletét a főzés ideje alatt, végre véget vetve a túlfőzött, odakozmált és kifutott ételeknek.

PXY675DE3E
PXY675DE3E

Nagyobb léptékű használhatóság.

PXY675DE3E

A kiemelkedően felhasználóbarát DirectSelect Premium vezérlőpanel teljes szélessége 30 cm. A teljesítményfokozatok és egyéb funkciók intuitív és egyszerű módon, egyetlen érintéssel állíthatók be. A kezelőfelület csak azokat a funkciókat jeleníti meg, amelyekre épp szüksége van. A kezelőfelület kikapcsolt állapotban nem látható, így hozzájárul a főzőlap letisztult és elegáns megjelenéséhez.

Végtelen rugalmasság, egyetlen eredmény: tökéletesség.

PXY675DE3E

A főzőlapot használhatja hagyományos indukciós főzőlapként is négy különálló főzőzónával, de össze is vonhatja azokat két nagy, összefüggő FlexInduction zónává. Így további helyhez jut, ahol elhelyezheti edényét, legyen az bármilyen méretű vagy formájú – ahogyan Önnek tetszik. Amennyiben még ez sem lenne elegendő, a kiegészítő Flex zóna még tovább növeli a főzőfelületet, melyen így már könnyebben tud főzni.

PXY675DE3E

A főzés gyorsabban kezdetét veheti.

PXY675DE3E

A QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

A főzőlap szabályozása egyszerűvé vált.

PXY675DE3E

Nincs szükség a teljesítmény-fokozat egyedi beállítására, ha főzés közben átteszi az edényt az egyik főzőhelyről a másikra. Mivel a főzőhelyek átveszik a régi beállításokat, vagyis a főzési teljesítményt és időt – ezért csak egy gombnyomásra van szükség a jóváhagyáshoz.

Okos és biztonságos.

A főzőlap csak az edény felhelyezése után kezd el működni, ez a funkció nagy biztonságot és energiamegtakarítást biztosít.

Vezérlés pontosan.

17 fokozatú teljesítmény-szabályozás az elektromos főzőlapoknál, a teljesítmény pontos beállításához, hogy mindig megfeleljen az Ön főzési igényeinek.

Üvegkerámia

Tartós üvegkerámia, kiváló minőséggel és hatékonysággal.

További információk

Márka

Bosch

Modell

PXY875DE3E

Szín

Fekete

Főzőlap típusa

Indukciós

Keret típusa

Csiszolt első éllel és nemesacél betétekkel a két oldalon, Komfort-Profil

Elektromos teljesítmény (W)

7400

Szikragyújtás

Nincs

Kezelőpanel típusa

Direct Select 2.0, DirectSelect Basic kezelőfelület, DirectSelect Premium

Vezérlés funkciók

Biztonsági kikapcsolás, CountUp timer, DirectSelect, Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén, Minden főzőmezőhöz CountDown funkció, MoveMode (3 szint), PowerBoost funkció, minden főzőzónához, PowerManagement Funkció, QuickStart funkció, ReStart funkció, Törlési védelem, Edényfelismerés, Gyerekzár, Időzítő

Maradékhő kijelzés

2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Nettó súly (kg)

17

Beépítési magasság (mm)

51

Szélesség (mm)

816

Mélység (mm)

527

Garanciaidő

3 év

Extrák

17 fokozat, A kábel tartozék, Beállítások automatikus átvétele, Csatlakozási érték: 7.4 kW, Kiegészítő FlexInduction zóna, PerfectCook szenzor, PerfectFry szenzor, 5 hőmérséklet beállítással

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!