Bosch PVS831FC5E SERIE6 Beépíthető Indukciós Főzőlap, PerfectFry, 80cm, Fekete

214 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

  • 13990 Ft
  • 24990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

KombiIndukciós főzőlap: feltehet nagy, ovális vagy szögletes edényt a két összekapcsolt főzőzónának köszönhetően.

 • DirectSelect: közvetlenül, egyszerűen kiválasztható főzőzóna, teljesítményszint és további funkciók.
 • CombiZone: Vonjon össze két indukciós főzőzónát nagyobb edények használata esetén.
 • 28 cmfőzőzóna: kicsi és nagy lábosoknak és serpenyőknek.
 • PerfectFry: nem kell többé attól félnie, hogy odaég az étel.
 • Elöl csiszolt kivitel: Elegáns, vonzó kivitel csiszolt elülső oldallal.

Termékelőnyök:

DirectSelect

Szabályozás egyetlen érintéssel

Feature IconA DirectSelect intuitív vezérlőpanel segítségével kiválaszthatóak a főzőzónák, és beállíthatóak a kívánt teljesítményszintek – gyorsan és egyszerűen. A teljesítményt egyetlen érintéssel, közvetlenül ki lehet választani.

 

PerfectFry (4 lépés)

Nincs több odaégett étel.

Feature IconA sütés alapfeltétele a megfelelő hőmérséklet. Ha túl magas, a legjobb steak is hamar odaéghet. A PerfectFry érzékelő folyamatosan figyeli a serpenyő hőmérsékletét, ezzel megakadályozza az étel odaégését. Négy előre meghatározott hőmérsékletfokozat közül választhat a tökéletes eredmény érdekében.

PowerBoost (Indukció)

Legyen gyorsabb a főzés!

Ha még gyorsabban szeretne könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket varázsolni az asztalra, a PowerBoost segít ebben. Ez a praktikus funkció megnöveli a leadott energiát az ultragyors főzéshez. Használja az indukciós főzőlapon nagy mennyiségű víz felforralásához – így a legmagasabb teljesítményszinthez képest csaknem 35% -kal gyorsabban fog felforrni a víz.

 

Indukció

Főzés gyorsan és biztonságosan.

Feature IconAz indukciós főzőlapok a hőt csak ott termelik, ahol szükséges – az edény aljában. Mit jelent ez az Ön számára? Nagyobb biztonság és nagyobb kényelem. Az alacsonyabb hőmérséklet megakadályozza mind a nagy, mind a kis kezek megégetését. ezen kívül az indukciós főzőlap két liter vizet kétszer olyan gyorsan forral fel, mint egy üvegkerámia főzőlap, ezzel is sok energiát megtakarítva.

 

QuickStart

A főzés gyorsabban kezdetét veheti.

Feature IconA QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

 

MoveMode

Főzzön, mint egy szakács.

A MoveMode sokkal kényelmesebbé teszi a főzést a CombiZone-on. Miután egy gombnyomással aktiválta, nem kell külön beállítania a főzőlap hőmérsékletét, hogy melegen tartsa az edényt: mivel a MoveMode funkció aktiválásakor a CombiZone két részre osztódik, előre beállított hőfokokkal. Ez azt jelenti, hogy például elkészítheti az ételt az elülső zóna 9. szintjén, majd melegen tarthatja a hátsó zóna 1. szintjén.

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

PVS831FC5E

Szín

Fekete

Főzőlap típusa

Indukciós

Keret típusa

Elöl lesarkított

Elektromos teljesítmény (W)

7400

Kezelőpanel típusa

DirectSelect Basic kezelőfelület

Vezérlés funkciók

CountDown funkció, PowerBoost funkció, QuickStart funkció, ReStart funkció, 4 fokozatban állítható sütési hőmérséklet-tartomány, Időzítő

Maradékhő kijelzés

2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Nettó súly (kg)

12,8

Beépítési magasság (mm)

51

Szélesség (mm)

802

Mélység (mm)

522

Garanciaidő

2 év

Extrák

17 fokozat, 2-fokozatú digitális maradékhő jelzés, Gyermekzár, 4 fokozatban állítható sütési hőmérséklet-tartomány: megakadályozza az odaégetést a beépített érzékelő automatikus hőmérsékletszabályozásának segítségével, Biztonsági kikapcsolás, CombiZone : használjon nagyobb edényeket és kapcsoljon össze két főzőzónát egyetlen naggyá, CountDown funkció : egy hangjelzés szólal meg a beállított idő végén (pl. tészta esetében), DirectSelect Basic kezelőfelület: állítsa be a teljesítményt közvetlenül a felfestett érintővezérlőn, Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén, Időzítő (timer), kikapcsolás funkcióval, minden főzőmezőhöz : kikapcsolja a főzőzónát a beállított idő végén (pl. főtt tojás esetén), PowerBoost funkció, QuickStart funkció, ReStart funkció, Törlési védelem: törölje le a kifutott folyadékot anélkül, hogy véletlenül megváltoztatná a beállításokat (az összes érintőgomb blokkolása 30 másodpercre)

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!