Bosch PVS645FB5E Beépíthető Serie6 indukciós főzőlap, CombiInduction, 60 cm

171 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 10990 Ft
    • 17990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Az indukciós főzőlap: Gyors és biztonságos főzés – minimális energiafelhasználás mellett.

Termékelőnyök:

PUE645BB1E

Turbózza fel a főzést.

Főzéskor néha jól jön egy kis plusz löket. A továbbfejlesztett PowerBoost funkcióval rendelkező indukciós főzőlapjaink még nagyobb teljesítménnyel működnek a gyorsabb főzés érdekében. Így például 2 liter víz felforralása majdnem 50%-kal gyorsabban történik, mint a hagyományos üvegkerámia főzőlapok esetén.

Szabályozás egyetlen érintéssel

PUE611FB1E

A DirectSelect intuitív vezérlőpanel segítségével kiválaszthatóak a főzőzónák, és beállíthatóak a kívánt teljesítményszintek – gyorsan és egyszerűen. A teljesítményt egyetlen érintéssel, közvetlenül ki lehet választani.

PUE611FB1E

PVS645FB5E

A tökéletes eredményre programozva

PVS645FB5E

A MoveMode használatával a főzés teljesen ösztönös és kényelmes lesz. A levest például 9-es szinten kezdjük főzni, ezután 5-ös fokozaton megfőzzük, majd 1-es szinten melegen tartjuk, és a hagyományos főzőlapokon a teljesítményt magunk állítotjuk be. Most már a FlexInduction valamint a CombiInduction főzőlapok a MoveMode-dal együtt elvégzik ezt a feladatot Ön helyett, csak az edény helyzetét kell változtatni, hogy a teljesítményt állítsuk. A MoveMode bekapcsolásával a zónákat három külön területre oszthatjuk, melyeken az előre beállított fokozatok 1, 5 és 9.

Okos és biztonságos.

A főzőlap csak az edény felhelyezése után kezd el működni, ez a funkció nagy biztonságot és energiamegtakarítást biztosít.

A főzés gyorsabban kezdetét veheti.

PVS611FC5E

A QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

Üvegkerámia

Tartós üvegkerámia, kiváló minőséggel és hatékonysággal.

Vezérlés pontosan.

17 fokozatú teljesítmény-szabályozás az elektromos főzőlapoknál, a teljesítmény pontos beállításához, hogy mindig megfeleljen az Ön főzési igényeinek.

További információk

Márka

Bosch

Modell

PVS645FB5E

Szín

Fekete

Főzőlap típusa

Indukciós

Keret típusa

Keretes kivitel

Elektromos teljesítmény (W)

6900

Szikragyújtás

Nincs

Kezelőpanel típusa

DirectSelect Basic kezelőfelület, TopControl digitális kijelzés

Vezérlés funkciók

Biztonsági kikapcsolás, CombiZone, DirectSelect, Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén, Minden főzőmezőhöz CountDown funkció, MoveMode (2 szint), PowerBoost funkció, minden főzőzónához, PowerManagement Funkció, QuickStart funkció, ReStart funkció, Törlési védelem, Edényfelismerés, Gyerekzár, Időzítő

Maradékhő kijelzés

2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Nettó súly (kg)

14,1

Beépítési magasság (mm)

55

Szélesség (mm)

583

Mélység (mm)

513

Garanciaidő

2 év

Extrák

17 fokozat, A kábel tartozék, Csatlakozási érték: 6.9 kW, Csatlakozó kábel (1.1 m) dugvilla nélkül, Energiafogyasztás kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!