Bosch MS8CM61X1 MaxoMixx 1000W Botmixer

62 900 Ft

Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 1.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

A teljesítmény és a vezérlés legjobb keveréke a hatékony mixeléshez.

Termékelőnyök:

MS6CM6155

Tökéletes eredmények a 12 sebességfokozatnak és turbófunkciónak köszönhetően.

Legyen szó mártásról, krémlevesről vagy majonézről, meg fogja találni a 12 sebességfokozat között azt, amely a kívánt eredményt biztosítja. Maximális sebességért nyomja meg a turbó gombot.

 

Különösen nagy teljesítmény a szinte azonnali kiváló eredményért.

Maximális teljesítményű motor, amely megfelel a legmagasabb igényeknek is. Bármely turmixolási, darabolási, aprítási vagy dagasztási feladatot el tud végezni, hála a hihetetlenül erős, 1000 W-os motornak és a rengeteg tartozéknak. Még a legkeményebb kihívást jelentő összetevőkkel is könnyen és gyorsan elbánik.

Maximális kontroll a tökéletes vágási eredményért.

A mixelés még soha nem volt ennyire egyszerű. A mixerfej bordázott kialakítása jelentős előnyökkel jár: az étel közvetlenül a QuattroBlade Pro 4 pengés kés pengéi közé nyomódik, ezáltal nő a vágás hatékonysága. Ugyanakkor csökken a szívóerő, mely a botmixerfej letapadását és nehéz mozgatását szokta okozni.

Kényelmes, rozsdamentes acél ház – egy élmény kézbe fogni.

Élvezet kézben tartani. A csúszásmentes, puha tapintású markolattal ellátott, rozsdamentes acélház maximális kényelmet és biztonságot nyújt, még magas sebességfokozaton is. A nagy méretű, könnyen hozzáférhető gombok kényelmes kezelhetőséget biztosítanak.

Mérőpohár fedéllel kis mennyiségek méréséhez, mixeléséhez és tárolásához.

Gyakran készít kisebb adagokat? Kis mennyiségek esetén a keverő-/mérőpohár tökéletes az összetevők mérésére és mixelésére. A fedélnek köszönhetően az ételeket, a salátaönteteket vagy az aprított összetevőket után a mérőpohárban tarthatja, és hűtőszekrényben tárolhatja.

Spirálkábel a maximális rugalmasságért.

Az extra hosszú spirálkábel rendkívül kényelmes. Maximális rugalmasságot nyújt munka közben, majd összeugrik, amikor befejezte a használatot. Egyszerű tárolás rendetlenség nélkül.

Oldja ki keverőszárat egyetlen kattintással.

A tisztítás csak néhány másodpercig tart. Használat után egyetlen kattintással oldja ki a keverőszárat. Ezután gyorsan és könnyen elmoshatja folyóvíz alatt vagy mosogatógépben.

Segítség mindenféle konyhai feladathoz.

Szereti a tócsnit, vagy gyakran van szüksége kockára vágott vagy szeletelt alapanyagokra?  A különböző tartozékokkal multifunkciós konyhagéppé válatoztathatja a botmixert. Ideális megoldás darabolásra, szeletelésre, aprításra, dagasztásra és kockára vágásra. Mindig kéznél van, könnyen tárolható és tisztítható.

További információk

Márka

Bosch

Modell

MS8CM61X1

Szín

Fekete

Teljesítmény (W)

1000

Sebességfokozatok száma

12

Egyéb tartozékok

Átlátszó mércés keverőpohár (600ml), Kubixx kockázó feltét (9mm-es kockák), Nemesacél habverő, Szeletelő és reszelőfeltét, Univerzális aprító 500 ml hasznos térfogattal

Nettó súly (kg)

3,5

Garanciaidő

1 év

Extrák

Bosch QuattroBlade Pro technológiával, Bosch szabadalmaztatott "klikk" mechanizmusa: segít a botmixerszár és a többi tartozék erőfeszítés nélküli rögzítésében és leválasztásában, BPA-mentes alkatrészek, Csendes, vibrációmentes motor, Kioldógomb segítségével könnyen levehető mixerfej, Kíváló kezelhetőség a kényelmes, kézreálló formának és a nagy gomboknak köszönhetően, Rozsdamentes acélház ergonomikus, puha tapintású markolattal, Rugalmas spirálkábel

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató