Bosch KSV36BIEP Szabadonálló hűtőszekrény, 186 cm magas, E energiaosztály

389 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

E hűtőszekrény VitaFresh plus dobozzal: különlegesen takarékos használat – a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja.

Termékelőnyök:

KSV33VWEP

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KSV33VWEP

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Eenergiahatékonysági osztály: Az E kategóriájú készüléknél még 25%-kal kisebb energiafelvétel.

Az E energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek.

KSV36VIEP

KSV36BIEP

EasyLift üvegpolcok valamint tárolók az ajtón: Mindig a legjobb magasságban.

KSV36BIEP

Az EasyLift üvegpolcok állítható magasságúak, maximálisan 6 cm tartományban, úgy, hogy az árucikkeket még csak ki sem kell venni. Ha pedig az ajtóban felfelé van több helyre szüksége, az EasyLift tároló az ajtón korlátlanul változtatható, akár 40 cm-rel is, még akkor is, ha teljesen tele van.

MultiBox fiók

A MultiBox fiókban gyümölcsöket és zöldségeket tárolhat ideális körülmények között – különösen az olyan nagyokat, mint a fejessaláta. A hullámos aljzat az élelmiszerekből távozó nedvességet elvezeti, így a zöldségek és gyümölcsök nem állnak a vízben.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KSV36BIEP

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KSV36BIEP

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

További információk

Márka

Bosch

Modell

KSV36BIEP

Szín

Nemesacél ajtók + Gyöngyház-szürke oldalfalak

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

116

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

39

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

346

Ajtónyitás

Baloldali, Megfordítható

Hűtő polcok

4 állítható magasságú, 5 EasyAccess polc, kihúzható, 7 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 EasyLift magasságállítással rendelkező tartó, 1 MultiBox doboz teleszkópos síneken, 1 vaj- és sajttartó, 1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással, 5 tartó az ajtón

Világítás

LED

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés

Nettó súly (kg)

68,3

Magasság (mm)

1860

Mélység (mm)

650

Szélesség (mm)

600

Kiegészítő

Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács, Tojástartó

Extrák

90°-ban nyitható ajtó, Ajtónyitás figyelmezető hangjelzés, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Dinamikus hűtés, belső ventilátorral, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Függőleges fogantyú, Szuperhűtés, VitaControl – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Automatikus leolvasztás a hűtőben

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató