Bosch KIS87AFE0 Kombinált hűtőszekrény, 177,2 cm magas, LowFrost

338 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus dobozzal: a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja – rendkívül takarékos

Termékelőnyök:

KIS87AFE0

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Ritkább leolvasztás, mellyel munkát és energiát takarít meg.

KIV87VS30

A hagyományos mélyhűtők rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől. A LowFrost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztani. Ha mégis szükséges lenne a leolvasztás, a LowFrost funkcióval rendelkező mélyhűtőink alján található praktikus leeresztő nyílás segítségével ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Válassza a mélyhűtőt, amely saját magáról és Önről is gondoskodik.

KIS87AFE0
KIS87AFE0

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

KIS87AFE0

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KIS87AFE0

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

KIS87AFE0
KIS87AFE0

A++ energiahatékonysági osztály: Az A+ kategóriájú készüléknél még 25%-kal kisebb energiafelvétel.

Az A++ energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek.

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

KIV87VS30

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

KIV87VS30
KIS87AFE0

Gondtalan tárolási megoldások.

KIS87AFE0

A biztonsági üvegből készült, osztott Vario polcot gond nélkül az adott élelmiszerekhez igazíthatja vagy akár ki is veheti. Ez ideális megoldást jelent a nagyobb tárgyak, például üvegpalackok vagy tálak elhelyezésére, és emellett rugalmasságot biztosít akkor, amikor több helyre van szüksége. A polc másik fele könnyedén az elsőbe csúszik, ezáltal rendkívül kényelmesen használható.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KIS87AFE0

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

KIS87AFE0

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KIS87AFE0

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

KIS87AFE0

Szín

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

207

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

36

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

209

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

61

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

1 kihúzható polc, 1 osztott rakodópolc, 4 állítható magasságú, 5 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 vaj- és sajttartó, 5 tartó az ajtón

Fagyasztórekesz típusa

1 BigBox, 2 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Világítás

LED

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés

Nettó súly (kg)

63,6

Magasság (mm)

1772

Szélesség (mm)

558

Mélység (mm)

545

Kiegészítő

1 normál jégkockatartó, 1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással, Palacktartó, Tojástartó

Extrák

Ajtónyitás figyelmezető hangjelzés, Aktív figyelmeztető jelzőrendszer, memória funkcióval, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Holiday-mód, Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre, LowFrost könyített és ritkább leolvasztás, Szuperfagyasztás, Szuperhűtés

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató