Bosch KIR81ADE0 Beépíthető hűtőszekrény, 177,2 cm magas

319 900 Ft

E
Elérhetőség: Csak 1 maradt készleten - kiszállítás várhatóan 1-3 munkanap
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

A++ hűtőszekrény VitaFresh plus dobozzal és TouchControl vezérléssel: a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja – rendkívül takarékos hűtés.

Termékelőnyök:

KIR81ADE0

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KIR81ADE0

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A++ energiahatékonysági osztály: Az A+ kategóriájú készüléknél még 25%-kal kisebb energiafelvétel.

Az A++ energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek.

KIR81ADE0
KIR81ADE0

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KIR81ADE0

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Gondtalan tárolási megoldások.

KIR81ADE0

A biztonsági üvegből készült, osztott Vario polcot gond nélkül az adott élelmiszerekhez igazíthatja vagy akár ki is veheti. Ez ideális megoldást jelent a nagyobb tárgyak, például üvegpalackok vagy tálak elhelyezésére, és emellett rugalmasságot biztosít akkor, amikor több helyre van szüksége. A polc másik fele könnyedén az elsőbe csúszik, ezáltal rendkívül kényelmesen használható.

KIR81ADE0
KIR81ADE0

Tojástartó

Tojástartó

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KIR81ADE0

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

MultiBox fiók

A MultiBox fiókban gyümölcsöket és zöldségeket tárolhat ideális körülmények között – különösen az olyan nagyokat, mint a fejessaláta. A hullámos aljzat az élelmiszerekből távozó nedvességet elvezeti, így a zöldségek és gyümölcsök nem állnak a vízben.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KIR81ADE0

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

Teljesen teleszkópos sín

A fiókok teleszkópos síneken csúsznak ki lágyan és biztonságosan a hűtőtérből. Így egyszerű kezelhetőséget és átlátható hűtőteret kínálnak minden esetben.

Riasztás

Belső légkeringetés ventillátorral

További információk

Márka

Bosch

Modell

KIR81ADE0

Szín

Fehér

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

115

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

37

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

319

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

1 osztott rakodópolc, 2 kihúzható felületű, 6 db állítható magasságú, 7 polc biztonsági üvegből

Rekesz

1 vaj- és sajttartó, 6 tartó az ajtón

Világítás

LED

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés

Nettó súly (kg)

61,4

Magasság (mm)

1772

Szélesség (mm)

558

Mélység (mm)

545

Kiegészítő

1 MultiBox doboz – átlátszó hullámos fenekű fiók, 1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással teleszkópos síneken, Palacktartó, Tojástartó

Extrák

Ajtónyitás figyelmezető hangjelzés, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Kihúzható polc, a könyebb elérés érdekében, Szuperhűtés, Vario polc a rugalmas térkihasználáshoz, Automatikus leolvasztás a hűtőtérben

Garanciaidő

3 év

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!