Bosch KIL82AFF0 Kombinált hűtőszekrény, 177,2 cm magas

316 900 Ft

F
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

A++ hűtőszekrény VitaFresh plus dobozzal és TouchControl vezérléssel: különlegesen takarékos – a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja.

Termékelőnyök:

KIR81ADE0

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KIR81ADE0

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A++ energiahatékonysági osztály: Az A+ kategóriájú készüléknél még 25%-kal kisebb energiafelvétel.

Az A++ energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek.

KIR81ADE0
KIR81ADE0

Gondtalan tárolási megoldások.

KIR81ADE0

A biztonsági üvegből készült, osztott Vario polcot gond nélkül az adott élelmiszerekhez igazíthatja vagy akár ki is veheti. Ez ideális megoldást jelent a nagyobb tárgyak, például üvegpalackok vagy tálak elhelyezésére, és emellett rugalmasságot biztosít akkor, amikor több helyre van szüksége. A polc másik fele könnyedén az elsőbe csúszik, ezáltal rendkívül kényelmesen használható.

MultiBox fiók

A MultiBox fiókban gyümölcsöket és zöldségeket tárolhat ideális körülmények között – különösen az olyan nagyokat, mint a fejessaláta. A hullámos aljzat az élelmiszerekből távozó nedvességet elvezeti, így a zöldségek és gyümölcsök nem állnak a vízben.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KIL82AFF0

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KIL82AFF0

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

További információk

Márka

Bosch

Modell

KIL82AFF0

Szín

Fehér

Energiaosztály

F

Éves energiafogyasztás (kWh)

222

Klímaosztály

SN-ST

Zajszint (dB)

36

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

252

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

34

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

1 kihúzható polc, 1 osztott rakodópolc, 4 db állítható magasságú, 5 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 vaj- és sajttartó, 5 tartó az ajtón

Fagyasztórekesz típusa

1 fagyasztófiók, Pizza-méretű fagyasztórekesz

Világítás

LED

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés

Nettó súly (kg)

61,5

Magasság (mm)

1772

Szélesség (mm)

558

Mélység (mm)

545

Kiegészítő

1 MultiBox doboz – átlátszó hullámos fenekű fiók, 1 normál jégkockatartó, 1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással teleszkópos síneken, Palacktartó, Tojástartó

Extrák

Ajtónyitás figyelmezető hangjelzés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Könnyen tisztítható, fényes világítással rendelkező belső tér, Vario polc a rugalmas térkihasználáshoz, Automatikus leolvasztás a hűtőben

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató