Bosch KGV39VW31 Szabadonálló kombinált hűtőszekrény, 201 cm magas, LowFrost, A++ energiaosztály

174 900 Ft

A++
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Kiszállítás

    Rendelésre - Szállítási idő: várhatóan 5-10 munkanap


Leírás

Termékelőnyök:

KIV87VS30

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.

KIV87VS30

Amikor új ételt tesz a mélyhűtőbe, annak belső hőmérséklete emelkedik. Ennek következtében a többi étel kiolvadhat, vagy elvesztheti ízét. A szuperfagyasztás funkció gondoskodik az újonnan behelyezett étel gyors fagyasztásáról, és így megakadályozza, hogy a mélyhűtőben lévő többi étel kiolvadjon. Az automatikus fagyasztó funkcióval rendelkező készülékek a kívánt hőmérséklet elérésekor visszatérnek a normál beállításokhoz, hogy elkerüljék az energiapazarlást. Ennek köszönhetően a fagyasztott étel megőrzi ízét, még akkor is, ha további ételek kerülnek a mélyhűtőbe.

Ritkább leolvasztás, mellyel munkát és energiát takarít meg.

KGV36VW32

A hagyományos mélyhűtők rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől. A LowFrost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztani. Ha mégis szükséges lenne a leolvasztás, a LowFrost funkcióval rendelkező mélyhűtőink alján található praktikus leeresztő nyílás segítségével ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Válassza a mélyhűtőt, amely saját magáról és Önről is gondoskodik.

KGV36VW32
KIV87VS30

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KIV87VS30

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KIV87VS30

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

KIV87VS30
KGV36VW32

Tojástartó

Tojástartó

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

KIV87VS30

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

KIV87VS30
KIN86AF30

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KIN86AF30

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

További információk

Márka

Bosch

Modell

KGV39VW31

Szín

Fehér

Energiaosztály

A++

Éves energiafogyasztás (kWh)

237

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

39

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

248

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

94

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

2 állítható magasságú, 4 EasyAccess polc, kihúzható felületű, 5 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 nagy és 3 kicsi tárolórekesz az ajtón, 1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással

Fagyasztórekesz típusa

1 BigBox, 3 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Világítás

LED

Kijelző típusa

LED kijelző

Nettó súly (kg)

81

Magasság (mm)

2010

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

650

Kiegészítő

Fagyasztási naptár, Jégkocka tartó fedéllel, Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács, Tojástartó

Extrák

Állítható lábak elöl, görgők hátul, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Integrált függőleges fogantyú, LowFrost könyített és ritkább leolvasztás, Olvadékvíz-kifolyó, Szállítást segítő fogantyúk, Szuperfagyasztás, Automatikus leolvasztás a hűtőben

Garanciaidő

2 év + 1 év motorra

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató