Bosch KGN49AIEP Szabadonálló kombinált hűtőszekrény, 203 cm magas, XL méret, NoFrost, HomeConnect, E energiaosztály

380 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 14990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

NoFrost hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus dobozzal: friss élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja, megőrzi azok vitamintartalmát.

Termékelőnyök:

KGN36XW35

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KGN36XW35

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

KGN36NW30

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

KGN36NW30
KIV87VS30

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KIV87VS30

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Nincs többé leolvasztás!

A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

KGN36NW30
KGN36XW35

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

KGN36XW35

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

KGN36XW35
KGN36XW35

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KGN36XW35

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KGN36XW35

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

KGN36XW35
KGN36XW35

Riasztás

Tojástartó

Tojástartó

KGN36XW35

További információk

Márka

Bosch

Modell

KGN49AIEP

Szín

Ezüst oldalak+ inox ajtó

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

259

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

40

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

330

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

105

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

4 állítható magasságú, 4 EasyAccess polc, kihúzható felületű, 5 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón, 1 vaj- és sajttartó, 1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással, 2 VitaFresh 0°C fiók hőmérséklet-szabályozással

Fagyasztórekesz típusa

3 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Világítás

Soft Start LED világítás

Kijelző típusa

Pontos LCD kijelzés

Nettó súly (kg)

87,8

Magasság (mm)

2030

Szélesség (mm)

700

Mélység (mm)

670

Kiegészítő

1 normál jégkockatartó, 2 Hűtőakku, 3 Tojástartó, Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács

Extrák

2 hűtőkör, külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület, AirFresh szűrő, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Dinamikus Multi-Airflow rendszer, EasyAccess polc, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Holiday-mód, Home Connect, Home Connect képes WiFi-n keresztül, Integrált függőleges fogantyú, MultiAirFlow rendszer, NoFrost, PerfectFit, Szuperhűtés, VitaFresh, XL méret

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató