Bosch KGN39HIEP Szabadonálló kombinált hűtőszekrény, 204 cm magas, NoFrost, HomeConnect kamerával, E energiaosztály

797 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 26990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

  • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
  • Home Connect: hálózatba kötött háztartási készülékek a Boschtól a könnyebb mindennapokért.
  • Kamera a hűtőben: Nézze meg mi van a hűtőjében a beépített, két intelligens kamera segítségével.
  • E energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.
  • 2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.

Termékelőnyök:

KGN39HIEP

Nézze meg, mi van a hűtőben – bármikor, bárhonnan.

„Maradt még tej a hűtőben? Valaki már elhasználta a tojásokat?” Ezt már mindenki megtapasztalhatta – a bolt közepén ácsorogva azon töprengeni, hogy mi lehet a hűtőben. A Home Connectnek köszönhetően bármikor és bárhonnan ellenőrizheti hűtőszekrénye tartalmát. A belső ajtóhoz tartozó kamerák minden alkalommal fényképet készítenek, amikor az ajtót becsukja, és ezeket kényelmesen a mobilkészülékére továbbítják. Nem számít, hol van éppen, a Home Connecttel egyszerűen áttekintheti, hogy mi van a hűtőjében. Így nem kell többször a boltba mennie és olyan árukat vásárolnia, amikre nincs is igazán szüksége.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

KGN36NW30

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

KGN36NW30
KIV87VS30

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KIV87VS30

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Nincs többé leolvasztás!

A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

KGN36NW30
KGN36XW35

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

KGN36XW35

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

KGN36XW35
KGN36XW35

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KGN36XW35

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KGN36XW35

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

KGN36XW35
KGN39HIEP

Az étel tárolásának legintelligensebb módja.

Friss élelmiszert vásárolni egy dolog. Frissen tartani pedig egy másik. A Home Connect Storage Guide segítségével optimálisan rendezheti el hűtőszekrénye tartalmát, és az ideális tárolási hőmérséklet és a megfelelő rekesz megjelenítésével hatékonyabban tárolhatja élelmiszereit. Egyszerűen tekintse át a mobilkészülékén a Storage Guide-ot a Home Connecten keresztül. Tárolja élelmiszereit megfelelően: intelligensen.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

KGN56AI30

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

KGN56AI30

További információk

Márka

Bosch

Modell

KGN39HIEP

Szín

Ezüst oldalak+ inox ajtó

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

238

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

39

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

279

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

87

Ajtónyitás

Jobboldali

Hűtő polcok

Rekesz

1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón, 1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással, 2 VitaFresh 0°C fiók hőmérséklet-szabályozással

Fagyasztórekesz típusa

3 átlátszó fagyasztófiók

Világítás

Soft Start LED világítás

Kijelző típusa

Pontos LCD kijelzés

Nettó súly (kg)

79,9

Magasság (mm)

2040

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

660

Kiegészítő

1 normál jégkockatartó, 2 Hűtőakku, 3 Tojástartó, Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács

Extrák

2 hűtőkör, külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület, Aktív figyelmeztető rendszer, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Automatikus szuperfagyasztás, Dinamikus Multi-Airflow rendszer, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Értesítés a hűtőszekrénytől, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Holiday-mód, Home Connect, Integrált függőleges fogantyú, Kamera a hűtőben, Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre, NoFrost, PerfectFit, Szuperhűtés, VarioZone, VitaFresh

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató