Bosch KGE49AWCA Szabadonálló kombinált hűtőszekrény, 201 cm magas, LowFrost, TouchControl, C energiaosztály

298 900 Ft

C
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 12990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

A+++ hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus ◄0°C► dobozzal: különlegesen takarékos – a húst és a halat akár 2x hosszabb ideig frissen tartja.

Termékelőnyök:

KGE49AWCA

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Ritkább leolvasztás, mellyel munkát és energiát takarít meg.

KGV36VW32

A hagyományos mélyhűtők rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől. A LowFrost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztani. Ha mégis szükséges lenne a leolvasztás, a LowFrost funkcióval rendelkező mélyhűtőink alján található praktikus leeresztő nyílás segítségével ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Válassza a mélyhűtőt, amely saját magáról és Önről is gondoskodik.

KGV36VW32
KGE49AWCA

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

KGE49AWCA

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KGE49AWCA

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

KGE49AWCA
KIV87VS30

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

KIV87VS30

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KGE49AWCA

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.

KGE49AWCA

A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

További információk

Márka

Bosch

Modell

KGE49AWCA

Szín

Fehér

Energiaosztály

C

Éves energiafogyasztás (kWh)

190

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

38

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

302

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

111

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Hűtő polcok

2 állítható magasságú, 4 EasyAccess polc, kihúzható felületű, 5 biztonsági üvegpolc

Rekesz

1 görgős VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással, 1 nagy és 3 kicsi tárolórekesz az ajtón, 1 VitaFresh 0°C fiók

Fagyasztórekesz típusa

1 BigBox, 3 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Világítás

LED

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés, TouchControl

Nettó súly (kg)

89,1

Magasság (mm)

2010

Szélesség (mm)

700

Mélység (mm)

650

Kiegészítő

Hűtőakku, Palacktartó az ajtóban

Extrák

Aktív figyelmeztető rendszer, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Automatikus szuperfagyasztás, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Holiday-mód, Integrált függőleges fogantyú, Intelligens inverter technológia, Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre, LowFrost könyített és ritkább leolvasztás, Nyitvahagyott ajtóra figyelmeztető hangjelzés, Olvadékvíz-kifolyó, Szállítást segítő fogantyúk, Szuperhűtés, VitaFresh, Automatikus leolvasztás a hűtőben

Garanciaidő

2 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató