Bosch KAD93VIFP Side-by-side hűtőszekrény, 178 cm magas, XXL méret, NoFrost

609 900 Ft

F
Szállítási költség: 3.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


    • 20990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

NoFrost side-by-side hűtő-fagyasztó kombináció Indoor elektronikával: modern ajtókijelzővel, leolvasztás nélkül.

Termékelőnyök:

KAD93VIFP

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KAD93VIFP

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.

KAD93VIFP

Amikor új ételt tesz a mélyhűtőbe, annak belső hőmérséklete emelkedik. Ennek következtében a többi étel kiolvadhat, vagy elvesztheti ízét. A szuperfagyasztás funkció gondoskodik az újonnan behelyezett étel gyors fagyasztásáról, és így megakadályozza, hogy a mélyhűtőben lévő többi étel kiolvadjon. Az automatikus fagyasztó funkcióval rendelkező készülékek a kívánt hőmérséklet elérésekor visszatérnek a normál beállításokhoz, hogy elkerüljék az energiapazarlást. Ennek köszönhetően a fagyasztott étel megőrzi ízét, még akkor is, ha további ételek kerülnek a mélyhűtőbe.

KAD93VIFP
KAD93VIFP

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KAD93VIFP

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

KAD93VIFP

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

KAD93VIFP
KAD93VIFP

MultiBox fiók

A MultiBox fiókban gyümölcsöket és zöldségeket tárolhat ideális körülmények között – különösen az olyan nagyokat, mint a fejessaláta. A hullámos aljzat az élelmiszerekből távozó nedvességet elvezeti, így a zöldségek és gyümölcsök nem állnak a vízben.

Nincs többé leolvasztás!

A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

KAD93VIFP
KAD93VIFP

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KAD93VIFP

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

KAD93VIFP

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

KAD93VIFP
KAD93VIFP

Riasztás

Tojástartó

Tojástartó

KAD93VIFP

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

KAD93VIFP

Szín

Inox ajtó + szürke oldalak

Energiaosztály

F

Éves energiafogyasztás (kWh)

404

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

42

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

368

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

165

Vezérlés

TouchControl vezérlés

Kijelző típusa

Külső digitális kijelzés

Ajtónyitás

Jobbra nyíló hűtő-, balra nyíló fagyasztószekrény

Hűtő polcok

5 rakodópolc biztonsági üvegből

Rekesz

3 ajtórekesz, Nagy méretű

Fagyasztórekesz típusa

2 átlátszó fagyasztófiók, 3 fagyasztótálca ajtóval a fagyasztórészben

Világítás

LED világítás

Nettó súly (kg)

111,8

Magasság (mm)

1787

Szélesség (mm)

908

Mélység (mm)

707

Kiegészítő

Csatlakozócső, Fagyasztási naptár, Tojástartó

Extrák

2 görgős MultiBox doboz, Aktív figyelmeztető rendszer, Automatikus jégkészítő, Belső vízszűrő, Dinamikus Multi-Airflow rendszer, Függőleges fogantyú, Görgők elöl és hátul, Jégkocka, jégkása és ivóvíz választási lehetőség, világított adagolóval, Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre, NoFrost, Szuperfagyasztás, Szuperhűtés

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató