Bosch HRG6769S6 Beépíthető sütő AddedSteam gőzfunkcióval, A energiaosztály

639 900 Ft

A
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Beérkezés alatt - kiszállítás visszaigazolás szerint


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Sütő PerfectBake sütőszenzorral, PerfectRoast maghőmérővel és AddedSteam hozzáadott gőzzel: Automatikus ételkészítés, tökéletes és szaftos végeredmény.

Termékelőnyök:

HBA5785S6

Szerelem az első harapásra.

HBG676ES6

Legyen az roston sült pulyka, báránycomb vagy zamatos pontyfilé – a PerfectRoast maghőmérő egy profi szakács szaktudásával rendelkezik, csak az Ön konyhájában. A három kiemelkedően érzékeny mérési pont segítségével a szenzor minden pillanatban képes fokra pontosan meghatározni az étel maghőmérsékletét. A maximális mérési pontosság mindhárom mérési pont beszúrásával érhető el, ami tökéletes sütési eredményeket garantál. A PerfectRoast másik előnye, hogy mikrohullámmal és hozzáadott gőzzel kombinálva is használható.

Végre van valaki a családban, aki szívesen takarít.

HBA5785S6

A sütő kézzel történő tisztítása kimerítő és időigényes feladat. A beépített pirolitikus öntisztító funkcióval rendelkező sütőinkkel mostantól a lehető legegyszerűbben végezheti ezt a feladatot. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és a sütő – a szennyezettségtől függően – felmelegszik akár 460 °C-ra, és elégeti a zsír- és ételmaradványokat. Önnek csak az így keletkezett kevés hamut kell egy törlőkendővel eltávolítania. A sütő így nemcsak a csodálatos ételt készíti el, hanem az azt követő takarítást is vállalja.

HBA5785S6
HBG676ES6

Tökéletes eredmények egyetlen gombnyomásra.

HBG676ES6

A sütés még soha nem volt ennyire egyszerű. A forradalmi pontosságú PerfectBake szenzor folyamatosan méri az étel nedvességtartalmát, és automatikusan szabályozza a sütési folyamatot. Ha nem akarja, akkor soha többé nincs szükség a fűtési mód, a sütésidő vagy a hőmérséklet beállítására. A PerfectBake gondoskodik minderről. Mindössze ennyit kell tennie: válasszon egy megfelelő ételkategóriát, pl. „Rétes”, majd nyomja meg a „Start” gombot. Innentől a sütő átveszi az irányítást. És az eredmény? Tökéletes kenyerek, piskóták és sütemények.

A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.

HBA5785S6

Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

HBA5785S6
HBA5785S6

Az okos sütő, amely elkészíti a receptjét.

HBA5785S6

Új recept szakácskönyv alapján történő elkészítése csalódást keltő lehet, különösen akkor, ha nem szerepelnek a pontos hőmérsékletek és főzési idők. A Home Connect eltávolítja az ismeretlent az egyenletből. Az izgalmas receptek teljes világához való hozzáféréssel a Home Connect közvetlenül a készülékére továbbítja a kiválasztott recept tökéletes főzési beállításait. Csak válassza ki a mobileszközén a Home Connect sok receptje közül az elkészíteni kívánt ételt, és a sütő automatikusan beállítja az ideális melegítést, hőmérsékletet és sütési időt. Természetesen a kedvenc receptjeit a későbbi könnyebb elérés érdekében el is mentheti a Home Connect alkalmazásban. Így a legnagyobb kihívást jelentő recepteket is erőfeszítés nélkül elkészítheti.

Ellenőrizze a sütőjét – még akkor is, ha nincs otthon.

HBA5785S6

„Bekapcsolva hagytam otthon a sütőt?” Egy kérdés, amely minden egyes otthoni sütés után felmerül. A Home Connect távoli vezérlőfunkcióval rendelkező sütők minden kételyt eloszlatnak, és megnyugtatnak. Egyszerűen csak használja a mobileszközét a sütő állapotának ellenőrzésére, és kényelmesen szabályozhatja illetve felügyelheti a sütőjét a Home Connect applikáción keresztül. A sütője állapotához való távoli hozzáféréssel most már nyugodtan elmehet otthonról, és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen rendben van.

HBA5785S6
HBA5785S6

A támogatás intelligensen biztosítva.

HBA5785S6

Rendkívül bosszantó, amikor a háztartási készülékek nem úgy működnek, ahogy kellene. A távdiagnosztika a rendelkezésére áll, ha segítségre van szüksége. Egyszerűen felhívhatja a Home Connect forródrótot és időpontot foglalhat az összekapcsolt készülékén végzendő távdiagnosztikára az interneten keresztül. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálat távolról átnézi készülékét, azonosítja a problémát és világos tanácsot tud adni annak kijavítására. Ha a probléma nem oldható meg így, akkor a Bosch egy szerviztechnikusa erről értesül és otthonába a megfelelő alkatrészekkel kiszállva megoldja a felmerült problémákat. Intelligens támogatás, intelligens megoldások – egyetlen gombnyomásra.

Egyenletes sütés minden szinten.

HBG676ES6

A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. De ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet egyszerűbb ételeket!

HBG676ES6

HRG6769S6

Kívül ropogós, belül puha.

HRG6769S6

A pontosan megfelelő mennyiségű gőzt az éppen megfelelő pillanatban hozzáadva a kenyérhez a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom, ropogós héjat készít, és a gőznek köszönhetően a kenyér belseje is lágy marad. A sütéssel, újramelegítéssel vagy regenerálással készített ételek szintén sokkal ízletesebbek lesznek. Egyszerűen csak töltse fel a kezelőpanel mögött elhelyezett tartályt vízzel, a hozzáadott gőz funkció szabályozása ezután automatikusan történik.

Gyorsan és pontosan

A gyorsfelfűtés aktiválásakor a sütő összes fűtőszála bekapcsol, így a kívánt hőmérsékletet a lehető leggyorsabban éri el a készülék.

A készülék hallgat Önre.

Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően sütője hanggal is vezérelhető. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Alexa alkalmazásban elérhető „Home Connect” készség elérhető-e az Ön országához és nyelvéhez. Aktiválja a megfelelő készséget az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

További információk

Márka

Bosch

Modell

HRG6769S6

Szín

Zománcozott, Inox, Szürke

Energiaosztály

A

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Kis felületű grill, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

3 részes, egyenként 2,5" méretű, színes, grafikus TFT kijelző, teljes TouchControl felülettel

Kezelőfelület

Univerzális kezelőgyűrű

Sütőtér színe

Tisztítás

Alacsony ajtóhőmérséklet a pirolitikus tisztítás során, pirolitikus tisztítás

Sütőfunkciók

4D hőlégbefúvás, Alsó-felső sütés ECO, Edény-előmelegítés, Forralás, HotAir ECO hőlégbefúvás, Intenzív sütés, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Kis felületű grill, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Regenerálás, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Aszalás, Hőlégbefúvás, Melegen tartás, Nagy felületű grill

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Víztartály (l)

1

Sütőajtó

Teleüveg

Világítás

Kikapcsolható, LED világítás, Világítás minden szinten

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, SoftOpen és SoftClose sütőajtó, Elektronikus ajtózár

Nettó súly (kg)

45,5

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

3-szintű teljesen kihúzható teleszkópos sütősín, 4D hőlégbefúvás, Aktuális hőmérséklet-kijelzés, DishAssist, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Gyors felfűtés, Hőfokszabályozás: 30 °C – 300 °C, Home Connect, Home Connect képes WiFi-n keresztül, HomeConnect receptek, Hűtőventilátor, Nemesacél ventilátor, PerfectBake sütőszenzor, PerfectRoast maghőmérő, Sabbath beállítás, Start/ Stop gomb, Sütést támogató rendszer: Assist funkció, a kiválasztott étel automatikus elkészítése, Szárító funkció, TFT kijelző, További funkciók: Vízkőtlenítő program, Víztartály telítettség-kijelzéssel, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató