Bosch HRA5380S1 Beépíthető sütő, A energiaosztály

294 900 Ft

A
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 12990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Beépíthető sütő AutoPilot-nal és hozzáadott gőz funkcióval: automatikusan elkészíti az ételeket, hogy ropogósak és ugyanakkor szaftosak legyenek.

Termékelőnyök:

HRA5380S1

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

HRA5380S1

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

Könnyebben kezelhető tepsik.

HRA5380S1

A klasszikus sínrendszerek legfeljebb három helyzetet biztosítanak a teleszkópos síneknek. Bosch ugyanakkor szinttől független teleszkópos síneket is biztosít. A síneket bármelyik szintre fel lehet helyezni, beleértve a grill szintet is, és a sütés így sokkal kényelmesebbé válik. A sínt könnyű feltenni és eltávolítani is.

HRA5380S1
HRA5380S1

Egyenletes sütés – akár három szinten is.

Ez a funkció gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőben, így egyszerre akár három szinten is süthet. Így egyszerre tud akár nagyobb mennyiséget is készíteni kedvenc ételeiből.

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

HRA5380S1

Az AutoPilot 30 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 30 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A sütés nem is lehetne egyszerűbb.

Az ételek külseje ropogós, a belseje szaftos lesz.

HRA5380S1

A klasszikus fűtési mód egyikével történő sütés közben az ételek még jobbak lesznek, ha egy kevés nedvességet adunk hozzá. Mivel a gőz megakadályozza az étel kiszáradását, így finoman ropogós kéreg keletkezik, és a kenyér vagy hús belülről puha marad. Ezenkívül az újramelegített ételek még ízletesebbek lesznek. És pontosan ezt teszi a Serie 6 sütő hozzáadott gőzfunkciója. A fűtési módokat (3D hőlégbefúvás, felső / alsó sütés és légkeveréses grillezés) kombináljuk a hozzáadott gőz funkcióval. A sütők előlapjába integrált víztartály könnyen feltölthető vagy tisztítható. A gőz vezérlése ugyanolyan egyszerű manuálisan vagy – még könnyebben – az AutoPilot funkcióval.

Gyorsan és pontosan

A gyorsfelfűtés aktiválásakor a sütő összes fűtőszála bekapcsol, így a kívánt hőmérsékletet a lehető leggyorsabban éri el a készülék.

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HRA5380S1

Szín

Zománcozott, Inox, Szürke

Energiaosztály

A

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Forró levegős grillezés, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

Fehér színű LCD vezérlés

Kezelőfelület

Univerzális nemesacél kezelőgomb, Süllyesztett gombok

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: hátfal, Részben katalitikus

Sütőfunkciók

Kímélő hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Regenerálás, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Hőlégbefúvás, Nagy felületű grill

Víztartály (l)

0,22

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó

Világítás

Halogén belső világítás

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

Nettó súly (kg)

36,3

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

1-szintű, szintfüggetlen teleszkópos sütősín, A gőzfunkcióval kombinálható fűtési módok: 3D HotAir, forró levegős grillezés, Alsó/felső sütés, AddedSteam hozzáadott gőz, Automatikus indítás, AutoPilot 30, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Gyors felfűtés, Hőfokszabályozás: 30 °C – 275 °C, Hűtőventilátor, Sabbath beállítás, Sütést támogató rendszer: Automata programok, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató