Bosch HRA5380B0 Beépíthető sütő, gőz funkcióval, A energiaosztály

324 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Termékelőnyök:

3D Hotair

Süssön egyenletesen akár három szinten.

Feature IconMost akár egyszerre három szinten is süthet süteményeket. A 3D Hotair ventilátor gyorsan és egyenletesen osztja el a hőt a sütő belsejében. Akár három ételt is készíthet egyszerre ugyanabban a sütőben – például lasagnét a ma esti vacsorára, és muffint holnapra, az ízek keveredése nélkül.

 

AutoPilot 30

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

Feature IconAz AutoPilot 30 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 30 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A sütés nem is lehetne egyszerűbb.

AddedSteam hozzáadott gőz

Az ételek külseje ropogós, a belseje szaftos lesz.

Feature IconA klasszikus fűtési mód egyikével történő sütés közben az ételek még jobbak lesznek, ha egy kevés nedvességet adunk hozzá. Mivel a gőz megakadályozza az étel kiszáradását, így finoman ropogós kéreg keletkezik, és a kenyér vagy hús belülről puha marad. Ezenkívül az újramelegített ételek még ízletesebbek lesznek. És pontosan ezt teszi a Serie 6 sütő hozzáadott gőzfunkciója. A fűtési módokat (3D hőlégbefúvás, felső / alsó sütés és légkeveréses grillezés) kombináljuk a hozzáadott gőz funkcióval. A sütők előlapjába integrált víztartály könnyen feltölthető vagy tisztítható. A gőz vezérlése ugyanolyan egyszerű manuálisan vagy – még könnyebben – az AutoPilot funkcióval.

 

EcoClean Direct hátfal

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

Feature IconAz EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

Szinttől független teleszkópos sínek

Könnyebben kezelhető tepsik.

Feature IconA klasszikus sínrendszerek legfeljebb három helyzetet biztosítanak a teleszkópos síneknek. Bosch ugyanakkor szinttől független teleszkópos síneket is biztosít. A síneket bármelyik szintre fel lehet helyezni, beleértve a grill szintet is, és a sütés így sokkal kényelmesebbé válik. A sínt könnyű feltenni és eltávolítani is.

 

Tisztító asszisztens

Könnyű tisztítás

Feature IconSütője enyhén szennyezett és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak helyezzen kb. 400 ml vizet és egy csepp mosogatószert az alap serpenyőbe, majd állítsa be a megfelelő fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja a megsütött maradványokat, így Ön csak törölje le a gyors és egyszerű sütőtisztítás érdekében.

 

Kímő hőlégbefúvás

A kíméletes főzési mód.

Feature IconSzeretne energiát spórolni sütés közben? A kímélő hőlégbefúvással továbbfejlesztettük a háztartásokban leggyakrabban használt sütési módot. A ventilátor egyenletesen osztja el a hőt a sütőtérben, amivel energiát takaríthat meg. Egy szinten történő sütésnél – például kisméretű pékáruk, torták, vagy sütemények tepsiben – nincs szükség előmelegítésre.

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HRA5380B0

Szín

Fekete

Energiaosztály

A

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

Fehér színű LCD vezérlés

Kezelőfelület

Süllyesztett gombok

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: hátfal

Sütőfunkciók

A gőzfunkcióval kombinálható fűtési módok: 3D HotAir, Légkeveréses grillezés + gőz, Alsó/felső sütés + gőz, Hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Pizza-funkció, Alsó sütés, Kímélő párolás, Kiolvasztás, Kímélő hőlégbefúvás, Regenerálás

Víztartály (l)

0,2

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó, 3 darab üvegpanelből álló ajtó, Teleüveg sütőajtó

Világítás

Halogén belső világítás, kikapcsolható

Egyéb tartozékok

Zománcozott sütőtepsi, Univerzális tepsi

Sütőrácsok

Kombirács

Ajtóbiztonság

Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés, Gyermekzár

Nettó súly (kg)

35,5

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

AutoPilot 30, Gyermekzár, Sütést támogató rendszer: Automata programok, Automatikus gyorsfelfűtés, Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés, Extra hőszigetelésű sütőajtó, Felfűtés-ellenőrzés Sabbath beállítás Automatikus indítás, Gőzfejlesztés gőzgenerátorral a sütőtéren kívül, Halogén belső világítás, kikapcsolható, Hőmérséklet beállítási javaslatok, Sütési szintek száma: 5 sütési szint, Szürke színű, zománcozott, XXL sütőtér, Vízkőtlenítő program, Víztartály 220ml-es űrtartalommal

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!