Bosch HRA534EB0 Beépíthető sütő, A energiaosztály

154 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 10990 Ft
    • 17990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Érjen el finom sütési eredményeket

A Hotair steam fűtési módnak köszönhetően a hő és páratartalom egyenlően oszlik el a sütő belsejében. Így az ételek kívülről ropogósak, belül pedig lédúsak lesznek.

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

Biztonságos és kényelmes.

A teleszkópos sín-rendszer biztonságos és könnyen használható. Az ételt sokkal könnyebb a teleszkópos sínnel rendelkező szintre helyezni, és nem kell többé benyúlnia a forró sütőbe ahhoz, hogy ellenőrizze az ételt.

Kívülről ropogós. Belülről puha.

Gőz hozzáadásával, pl. kenyérsütésnél a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom ropogós héjat biztosít, és belülről puhára süti a kenyeret. Egyszerűen töltse fel a kívánt mennyiségű vizzel a kivehető és a mosogatógépbe mosható kis vizes edényt, amely a sütő aljába van beépítve, és állítsa be az így kialakított fűtési módot. Így más, sütéssel és pörköléssel készített ételek is ízlésesebbek lesznek.

 

Könnyű tisztítás

Sütője enyhén szennyezett és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak helyezzen kb. 400 ml vizet és egy csepp mosogatószert az alap serpenyőbe, majd állítsa be a megfelelő fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja a megsütött maradványokat, így Ön csak törölje le a gyors és egyszerű sütőtisztítás érdekében.

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HRA534EB0

Szín

Fekete

Energiaosztály

A

Elektromos teljesítmény (W)

3400

Kezelőfelület

Univerzális nemesacél kezelőgomb, Süllyesztett gombok

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: tető, hátfal, belső, Részben katalitikus

Sütőfunkciók

Kímélő hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Regenerálás, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Hőlégbefúvás, Nagy felületű grill

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó

Világítás

Halogén belső világítás

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Nettó súly (kg)

31,1

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

2 év

Extrák

2-szintű fix és 1 szintfüggetlen teleszkópos sütősín, A gőzfunkcióval kombinálható fűtési módok: 3D HotAir, forró levegős grillezés, Alsó/felső sütés, AddedSteam hozzáadott gőz, Automatikus indítás, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Gyors felfűtés, Hűtőventilátor, SoftOpen csillapított nyitás, További funkciók: Vízkőtlenítő program, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!