Bosch HMG6764S1 Beépíthető sütő mikrohullámmal

779 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 38990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Beépíthető sütő PerfectBake sütőszenzorral, PerfectRoast maghőmérővel és mikrohullámmal: az ételek tökéletes elkészítése automatikusan és gyorsan.

Termékelőnyök:

HMG6764S1

Egyenletes sütés minden szinten.

HMG6764S1

A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. De ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet egyszerűbb ételeket!

Tökéletes eredmények egyetlen gombnyomásra.

HMG6764S1

A sütés még soha nem volt ennyire egyszerű. A forradalmi pontosságú PerfectBake szenzor folyamatosan méri az étel nedvességtartalmát, és automatikusan szabályozza a sütési folyamatot. Ha nem akarja, akkor soha többé nincs szükség a fűtési mód, a sütésidő vagy a hőmérséklet beállítására. A PerfectBake gondoskodik minderről. Mindössze ennyit kell tennie: válasszon egy megfelelő ételkategóriát, pl. „Rétes”, majd nyomja meg a „Start” gombot. Innentől a sütő átveszi az irányítást. És az eredmény? Tökéletes kenyerek, piskóták és sütemények.

HMG6764S1
HMG6764S1

Szerelem az első harapásra.

HMG6764S1

Legyen az roston sült pulyka, báránycomb vagy zamatos pontyfilé – a PerfectRoast maghőmérő egy profi szakács szaktudásával rendelkezik, csak az Ön konyhájában. A három kiemelkedően érzékeny mérési pont segítségével a szenzor minden pillanatban képes fokra pontosan meghatározni az étel maghőmérsékletét. A maximális mérési pontosság mindhárom mérési pont beszúrásával érhető el, ami tökéletes sütési eredményeket garantál. A PerfectRoast másik előnye, hogy mikrohullámmal és hozzáadott gőzzel kombinálva is használható.

Kívül ropogós, belül puha.

HSG636BS1

A pontosan megfelelő mennyiségű gőzt az éppen megfelelő pillanatban hozzáadva a kenyérhez a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom, ropogós héjat készít, és a gőznek köszönhetően a kenyér belseje is lágy marad. A sütéssel, újramelegítéssel vagy regenerálással készített ételek szintén sokkal ízletesebbek lesznek. Egyszerűen csak töltse fel a kezelőpanel mögött elhelyezett tartályt vízzel, a hozzáadott gőz funkció szabályozása ezután automatikusan történik.

HSG636BS1
HMG6764S1

Végre van valaki a családban, aki szívesen takarít.

HMG6764S1

A sütő kézzel történő tisztítása kimerítő és időigényes feladat. A beépített pirolitikus öntisztító funkcióval rendelkező sütőinkkel mostantól a lehető legegyszerűbben végezheti ezt a feladatot. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és a sütő – a szennyezettségtől függően – felmelegszik akár 460 °C-ra, és elégeti a zsír- és ételmaradványokat. Önnek csak az így keletkezett kevés hamut kell egy törlőkendővel eltávolítania. A sütő így nemcsak a csodálatos ételt készíti el, hanem az azt követő takarítást is vállalja.

További információk

Márka

Bosch

Modell

HMG6764S1

Szín

Zománcozott, Inox, Szürke

Energiaosztály

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Kis felületű grill, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

3 részes, egyenként 2,5" méretű, színes, grafikus TFT kijelző, teljes TouchControl felülettel

Kezelőfelület

Univerzális kezelőgyűrű

Sütőtér színe

Zománc antracit

Tisztítás

pirolitikus tisztítás, Pirolitikusan tisztítható tartozékok (sütőtepsi és tepsitartó sín)

Sütőfunkciók

4D hőlégbefúvás, Alsó-felső sütés ECO, Edény-előmelegítés, HotAir ECO hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kis felületű grill, Légkeveréses grillezés, Mikrohullámmal kombinált sütés, Pizzasütés, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Melegen tartás, Mikrohullám, Nagy felületű grill

Sütő nettó űrtartalma (l)

67

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó (max.30°C), Mikrohullám-szigetelő ajtó

Világítás

Kikapcsolható, LED világítás

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, SoftOpen és SoftClose sütőajtó

Nettó súly (kg)

42,6

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

4D hőlégbefúvás, Aktuális hőmérséklet-kijelzés, Automatikus forráspont-ellenőrzés, DishAssist, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Hűtőventilátor, Nemesacél ventilátor, Pontos hőfokszabályozás: 30 °C – 300 °C, Start/ Stop gomb, Sütést támogató rendszer: Assist funkció, a kiválasztott étel automatikus elkészítése, Sütőtér, kihúzórendszerrel, 1-szintű, pirolitikusan tisztítható, Szárító funkció, TFT kijelző, További funkciók: Vízkőtlenítő program, Víztartály telítettség-kijelzéssel, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!