Bosch HBG6764S1 Beépíthető sütő, A+ energiaosztály

418 900 Ft

A+
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 27990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Tökéletes sütés egy gombnyomásra.

A sütés még soha nem volt ilyen egyszerű: a PerfectBake szenzor méri a sütő nedvességtartalmát és automatikusan beállítja a melegítés módját, a sütési időt és a hőmérsékletet. Egyszerűen válasszon ki egy ételt (például „Muffin”), és nyomja meg a Start gombot. A többit bízza a sütőre. Az eredmény: tökéletesre sült sütemény, pogácsa, kenyér és sok más finomság.

 

Szerelem az első harapásra.

Legyen az roston sült pulyka, báránycomb vagy zamatos pontyfilé – a PerfectRoast maghőmérő egy profi szakács szaktudásával rendelkezik, csak az Ön konyhájában. A három kiemelkedően érzékeny mérési pont segítségével a szenzor minden pillanatban képes fokra pontosan meghatározni az étel maghőmérsékletét. A maximális mérési pontosság mindhárom mérési pont beszúrásával érhető el, ami tökéletes sütési eredményeket garantál. A PerfectRoast másik előnye, hogy mikrohullámmal és hozzáadott gőzzel kombinálva is használható.

.

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

Az AutoPilot 30 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 30 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A sütés nem is lehetne egyszerűbb.

 

Süssön minden szinten egyenletesen.

A sütés sosem volt még ilyen gördülékeny: a 4D Hotair funkció gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt a sütő belsejében. Helyezze a tepsit a négy sütőszint valamelyikére és élvezze a tökéletes eredményt. És ez még nem minden: süssön süteményeket egyszerre akár négy szinten és gyönyörködjön a végeredményben.

Egyszerű, intuitív működés.

Az intuitív érintőkijelzővel és a vezérlőgombbal gyerekjáték a sütő vezérlése. A vezérlőgomb enyhe elfordításával a sütő bármely beállítását választhatja. A TFT érintőkijelző szöveggel, képekkel és azonnal kiválasztható gombokkal segíti Önt a megfelelő beállítás kiválasztásában, így teljes mértékben Ön irányítja a sütőjét.

 

 

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HBG6764S1

Szín

Nemesacél

Energiaosztály

A+

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Forró levegős grillezés, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

Fehér színű LCD vezérlés

Kezelőfelület

Süllyesztett gombok

Tisztítás

Pirolitikus

Sütőfunkciók

Kímélő hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Regenerálás, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Hőlégbefúvás, Nagy felületű grill

Víztartály (l)

0,22

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó, Teleüveg

Világítás

Halogén belső világítás

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

SoftOpen és SoftClose sütőajtó

Nettó súly (kg)

40,7

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

1 szintű, szintfüggetlen teleszkópos sütősín, 3D hőlégbefúvás, A gőzfunkcióval kombinálható fűtési módok: 3D HotAir, forró levegős grillezés, Alsó/felső sütés, Automatikus indítás, Beállítható hőmérséklet-tartomány 30-300 °C, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Gyors felfűtés, Home Connect képes WiFi-n keresztül, HomeConnect receptek, Hűtőventilátor, Maghőmérő, Nyitott ajtó érzékelés, Sabbath beállítás, SoftClose csillapított ajtózáródás, SoftOpen csillapított nyitás, Sütést támogató rendszer: Automata programok, További funkciók: Vízkőtlenítő program, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!