Bosch HBG675BB1 Beépíthető sütő, A+ energiaosztály

299 900 Ft

A+
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    Kérjük adja meg adatait!Leírás

Beépíthető sütő AutoPilot funkcióval: tökéletes ételek automatikusan elkészítve.

Termékelőnyök:

HBG635NS1

Egyenletes sütés minden szinten.

HBG635NS1

A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. De ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet egyszerűbb ételeket!

Végre van valaki a családban, aki szívesen takarít.

HBG6750S1

A sütő kézzel történő tisztítása kimerítő és időigényes feladat. A beépített pirolitikus öntisztító funkcióval rendelkező sütőinkkel mostantól a lehető legegyszerűbben végezheti ezt a feladatot. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és a sütő – a szennyezettségtől függően – felmelegszik akár 460 °C-ra, és elégeti a zsír- és ételmaradványokat. Önnek csak az így keletkezett kevés hamut kell egy törlőkendővel eltávolítania. A sütő így nemcsak a csodálatos ételt készíti el, hanem az azt követő takarítást is vállalja.

HBG6750S1

Könnyen működtethető TFT-érintőkijelző

HBG635NS1

Az intuitív vezérlőgyűrű használatával a főzés könnyebb, mint valaha. A középső tárcsa egyetlen ujjal történő kicsi elforgatásával a sütő bármelyik beállítását meg lehet adni. A TFT-kijelző egyértelmű szövegekkel és közvetlenül kiválasztható érintőgombokkal támogatja a felhasználókat. Így a sütő funkcióit mindig tökéletesen áttekintheti és könnyen szabályozhatja.

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

HBG635NS1

Az AutoPilot10 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 10 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A főzés nem is lehetne egyszerűbb.

Gyorsan és pontosan

A gyorsfelfűtés aktiválásakor a sütő összes fűtőszála bekapcsol, így a kívánt hőmérsékletet a lehető leggyorsabban éri el a készülék.

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HBG675BB1

Szín

Fekete

Energiaosztály

A+

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Kis felületű grill, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

2,5" színes, grafikus TFT kijelző, TouchControl érintőgombokkal

Kezelőfelület

Információs gomb, Univerzális kezelőgyűrű

Sütőtér színe

Zománc antracit

Tisztítás

pirolitikus tisztítás, Pirolitikusan tisztítható tartozékok (sütőtepsi és tepsitartó sín)

Sütőfunkciók

4D hőlégbefúvás, Alsó-felső sütés ECO, Edény-előmelegítés, HotAir ECO hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Kis felületű grill, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Hőlégbefúvás, Melegen tartás, Nagy felületű grill

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó (max.30°C), Teleüveg

Világítás

Halogén belső világítás, Kikapcsolható

Egyéb tartozékok

Tepsi-tartó állvány, Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, SoftOpen és SoftClose sütőajtó

Nettó súly (kg)

38,9

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

4D hőlégbefúvás, Aktuális hőmérséklet-kijelzés, AutoPilot10, ColorGlass, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gyors felfűtés, Hőfokszabályozás: 30 °C – 300 °C, Hűtőventilátor, Nemesacél ventilátor, Sabbath beállítás, Start/ Stop gomb, Sütést támogató rendszer: Automata programok, TFT kijelző, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!