Bosch HBG635NS1 Beépíthető sütő, A+ energiaosztály

274 900 Ft

A+
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 8990 Ft
    • 17990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Beépíthető sütő AutoPilot funkcióval: tökéletes ételek automatikusan elkészítve.

Termékelőnyök:

HBG635NS1

Egyenletes sütés minden szinten.

HBG635NS1

A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. De ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet egyszerűbb ételeket!

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

HBG635NS1

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

HBG635NS1

Könnyen működtethető TFT-érintőkijelző

HBG635NS1

Az intuitív vezérlőgyűrű használatával a főzés könnyebb, mint valaha. A középső tárcsa egyetlen ujjal történő kicsi elforgatásával a sütő bármelyik beállítását meg lehet adni. A TFT-kijelző egyértelmű szövegekkel és közvetlenül kiválasztható érintőgombokkal támogatja a felhasználókat. Így a sütő funkcióit mindig tökéletesen áttekintheti és könnyen szabályozhatja.

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

HBG635NS1

Az AutoPilot10 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 10 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A főzés nem is lehetne egyszerűbb.

Gyorsan és pontosan

A gyorsfelfűtés aktiválásakor a sütő összes fűtőszála bekapcsol, így a kívánt hőmérsékletet a lehető leggyorsabban éri el a készülék.

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HBG635NS1

Szín

Zománcozott, Inox, Szürke

Energiaosztály

A+

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Kis felületű grill, Légkeverős grill, Nagyfelületű grill

Kezelőpanel típusa

2,5" színes, grafikus TFT kijelző, TouchControl érintőgombokkal

Kezelőfelület

Univerzális kezelőgyűrű

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: hátfal, Részben katalitikus

Sütőfunkciók

Alsó-felső sütés ECO, Edény-előmelegítés, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Kis felületű grill, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Hőlégbefúvás, Melegen tartás, Nagy felületű grill

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó, Teleüveg

Világítás

Halogén belső világítás, Kikapcsolható

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő, Zománcozott sütőtepsi

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, SoftOpen és SoftClose sütőajtó

Nettó súly (kg)

36

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

2 év

Extrák

1-szintű teleszkópos sütősín, teljesen kihúzható, 4D hőlégbefúvás, Automatikus indítás, AutoPilot10, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gyors felfűtés, Hőfokszabályozás: 30 °C – 300 °C, Hűtőventilátor, Sabbath beállítás, SoftClose csillapított ajtózáródás, SoftOpen csillapított nyitás, Start/ Stop gomb, Sütést támogató rendszer: Automata programok, TFT kijelző, További funkciók: Vízkőtlenítő program, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató